Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana 24

co powinnam zrobić-też do facetów

Polecane posty

Gość zakłopotana 24

witam wszystkim, chcę podzielić się z wami pewną sprawą, ponieważ nie wiem co powinnam zrobić. Pół roku temu zakochałam się w pewnym facecie, jest on ode mnie starszy o 7 lat. Ma dwoje dzieci, które raz są u niego a raz u jego byłej, która ułożyła sobie życie z kimś innym. Ja jestem bardzo uczuciową osobą, a on mało uczuciowy,taki twardziel. Niektóre cechy nas rózną. Kiedys rozmawiaam z nim że przeciez gdyby jej zycie sie nie ułozyło może wrociłby do niej, a on ze nie ma szans,ze za bardzo go zraniła itd.,ale to ona go zostawiła, nie są juz ze sobą 3 lata, ale byli razem 7 lat. on zadko wyraza mi uczucia ale twierdzi ze kocha, czasami kłocimy sie,on oczywiscie zwala wszystko na mnie,ale on mało sie stara. on ma pretensje ze np dzwoni do mnie były a on ze swoją moze bez problemu. troche dziwne mi sie wydaje, bo kiedys wziął mi telefon i posprawdzał wszystko,pokłocilismy sie,było bardzo mi przykro,wogole czasami wywala do mnie rozne rzeczy które nie leża w mojej naturze i jest mi bardzo przykro. teraz ostatnio nie wiem,ale mam strasznego dołą,juz nie cieszy mnie to wszystko jak kiedys, wogołe zastanawiam sie momentami ze jakie jest prawdopodobienstwo ze gdyby tej jego byłej nie ułożyło sie to czy on wrociłby do niej. Jak uważacie?Ona ma dziecko z tamtym i jest po slubie a mojego faceta iedys bardzo skrzywdziła ze musiał do psychologa chodzic. Co wogóle uwazacie ja go kocham,on twierdzi ze mnie tez.Ja boje sie byc zraniona,chce byc szczesliwa.

Gość zakłopotana 24
wogóle pozyczyłam mu troche pieniędzy i teraz załuje,bo ja mam pewne wydatki i teraz nie mam skąd wziąć i on równiez nie ma od kogo pozycczyc.

Gość zakłopotana 24
czy ktoś się wypowie i doradzi szczerze

Gość daruj go sobie, dziewczyno

Gość znajdz sobie faceta
bez zobowiazań

Gość vittek
po chooj ludzie laduja sie takie historie

Gość WRÓŻBY EMAIL ANIELA ZAPRASZAM
Darmowa wróżba E-mail 1 pyt... ZAPRASZAM NA JEDNO PYTANIE DARMOWE NA E-MAIL. JEŚLI SIĘ DO MNIE PRZEKONASZ ZAMÓWISZ WRÓŻBĘ ODPŁATNĄ 20 PYTAŃ ZA 5 ZŁ. JEST TAKŻE MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA WRÓŻBY DOKŁADNIEJ NA 2 LATA, KAŻDA SFERA UCZUCIOWA, FINANSOWA, OGÓLNA I ZDROWOTNA DLA CIEBIE I TWOICH NAJBLIŻSZYCH. DOKŁADNE INFORMACJE NA E-MAILU DŁUGOŚĆ wróżby kartka A4 CHCIAŁAM POINFORMOWAĆ, ŻE ZE WZGLĘDU Na PROBLEMY TECHNICZNE POCZTA NA o2 JEST CHWILOWO MODERNIZOWANA I PROSZĘ WSZYSTKIE E-MAILE ZWIĄZANE Z WRÓŻBAMI KIEROWAĆ NA ADRES E-MALOWY anna_anielaa65@wp.pl