Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość viki123456789123456789

Romans

Polecane posty

Gość viki123456789123456789

Nie wiem czy taki Temat juz był podejety ale nie moglam nigdzie znalesc odpowiedzi na dreczace mnie pytanie . Minowicie moja sytuacja wyglada nastepująco . Jestem z chłopakiem prawie póltora roku, w nasz zwiazek wkradla sie rutyna on juz sie tak nie stara jak na poczatku mi brakuje jego czulosci ... Jakies 3 miesiace temu odnowialam znajomosc ze starym znajmym ktory jest ze swoja dziewczyna juz 3lata. Spotkalismy sie kiedys na kawe tak pogadac i oderwac sie od rzeczywistosci. Oczywiscie nic nie powiedzialam mojemy chlopakowi ani on swoje dziewczynie ze sie spotkykamy, bo napewno nie pozwolil by na to . Dodam jeszcze ze moj chlopa i kumpel znaja sie . Ale jakos ze soba kontaktu nie utrzymuja. Pierwsze spotkanie bylo bardzo przyjemnie wypilismy kawe i powspominalismy stare czasy . Od pierwszego spotkania do kolejngo minely 2 miesiace. Podczas tcyh 2 utrzymywala z nim kontakt przez sms.. i tak od pewnego czasu nasz teamt kierowal sie ku jednemu. Romans. Postanowilam ze spotkamy sie i porozmawiamy i tak ja myslalam X(tak go nazwe) X mial ogormna ochote na romans ze mna dodam jeszcze ze juz ma za soba 2 romanse ale podczas innych zwiazkow. z ta dzirewczyna jest 3 lata i nie zdradzil jej ,ale wydaje mi sie cos musi byc nie tak skoro on bardziej jest za uprawianiem sexu ze mna niz ja z nim... wiem ze zdrada to najwieksze swinstwo jakie mozna zrobic ale skoro on chce zdradzic to chyba cos go ku temu sklania? Dodam jeszcze ze jest zabojczo przystojny. I co ja ma zrobic mamy juz 20 na karku czy to juz czas zeby ustatkowac sie w stalyhc zwiazkach? czy mamy czas na to ? Czy zwiazek z dziewczyna po 3latac h moze sie rozpasc ? !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować