Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenteczka

kto ma USOS na uczelni? :D

Polecane posty

Gość studenteczka

Jestem zła!

Gość tez mam
USOS i tez jestem zla

ja mam cos w tym stylu i jestem szczesliwa ze prawie wszystko moge zalatwic i spr w necie a nie czekac wq dziekanacie :P

Gość studenteczka
miałam przez 2 miesiące ocenę dobrą a teraz się zamieniła na niedostateczną!

Gość tez mam
wiesz co akurat twoj problem to zaden problem idz do dziekanatu z indeksem i to wyjasnij po sprawie u nas co sem jest logowanie na zajecia usosem i pierdolca mozna dostac swojej grypu nie mozna zmienic z danych cwiczen kiedy ktos ma np prace czy inne zajecia w tym czasie bo w usosie musi sie zgadzac prowadzacy i tlyko dany prowadzacy do danej grupy ma dostep a karty egzmainacyjne tez sa drugowane przez usosa paranoja same utrudnienia formalizm logowanie na mgr bylo przed zakonczeniem sesji a mogli logowac sie ci co zdali wszyskto zerowkach i 1 terminach reszcie zostaly sciepki zamiast np poprosic kazdego o wypisanie np 3 preferownych seminariow i jakos to podzielic tak zbey nikt sie z mgr nie meczyl

Mam usos... A Tobie współczuję, gdyby mi się coś takiego przytrafiło, zeszłabym na zawał :P Ale pierwszy raz słyszę o czymś takim :P Ale... z USOSem nie wygrasz :P

Gość studenteczka
tez mam- u nas też trzeba się tak logować i jest bałagan. A my nie mamy indeksu. Mamy tylko USOS.

Gość tez mam
to jak zdasz egzamin to jak uzyskujesz potwierdzenie zdania go ?? w naszym kraju tylko dokumenty na pismie maja range prawna musisz miec chocby w teczce jakas karte egzaminacyjna z ocena w kraju nie ma prawa istniec cos tylko w kompie musi byc papierek

Gość studenteczka
no ja nie mam nic poza USOSem. Profesor możliwe że ma. Ale wszyscy są na urlopie i muszę czekać bo nikt nie potrafi mi wyjaśnić sytuacji. Więc chyba już pójdę na poprawkę.

coz, na uniwerkach jacys dziwni ludzie studiuja (albo macie niedopracowany system:P) bo u mnie wszyscy zgodnie uwazaja, ze zinformatyzowanie uczelni to raczej plus a nie minus :D

Gość tez mam
Ellinka wiesz co u mnie ten system dziala 6 czy 7 lat i nigdy nikt nie byl z niego zadowolony i czym wiecej USOS wkracze w zycie studenta tym wiecej ograniczen

Gość tez mam
teraz warunku nie mozna wczesniej zdac np w sesji zimowej zamiast w letniej bo jak pisalam karta jest drukowana przez usos i na karcie nie bedzie przedmiotu warunkowego z zimowce coraz gorzej jest a kiedys byla prosta sprawa kartka z rubryczka kazdy sam wpisywal na co chodzi co zdal a nie jakies podpinanie do systemu jakies logowania tragedia

ale u was to kicha jest :d u nas drukujac karte automatycznie wpisuja sie zalegle przedmioty :P wszystkie oceny sie normlanie wpisuje do systemu i tylko w okreslonych przypadkach mozna ja zmienic (np ktos sie pomylil z ocena a i to sporo zachodu i bez wiedzy studenta raczej malo to mozliwe:P) wszystkie komunikaty, wybieranie przedmitow, oplaty za studia/akademik wszystko jest w systemie i nie wyobrazam sobie, ze teraz mogloby byc inaczej

Gość -Koteczka-
USOS to nieporozumienie. Za duza kobyla, nieprzyjazna. Na dodatek jak sie USOS sypnie to nic nie mozna w dziekanacie zalatwic, nawet glupiej nalepki na legitymacje. Szkoda, ze nie ma jakiegos lepszego systemu. Zalatwianie czegos w dziekanacie na mojej uczelni to masakra, takie chamki tam pracuja, ze mozna ksiazke napisac o tym jak potrafia zjechac kogokolwiek na dzien dobry. Czlowiek wchodzi po pierdole, a wychodzi caly w nerwach. Chyba bede dyktafon zabierac i wysle nagrania dziekanowi, bo to sie w glowie nie miesci...