Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .zmartwiony___On.

Rzucić Ją ????????

Polecane posty

Gość .zmartwiony___On.

Jestem z dziewczyną 5 lat a ona nadal nie chce seksu. Mamy po 23 lata. Oboje z zerowym doświadczeniem. Jednak Ania nadal unika seksu podczas gdy mnie dosłownie roznosi. Chyba od niej odejdę bo nie wiem czy wytrzymam całe życie bez seksu. Niby jest masturbacja ale może się tak zdarzyć że stracę rozum i zdradzę a wtedy to bym się chyba powiesił bo gardzę zdradą jak nikt inny. Jestem w kropce :( Kocham Anię ale powoli nie wytrzymuję.

Gość ghghgzzzzz
Popros ja o reke i bedzie seks.:)

A to wynika z jej przekonań? Może ona po prostu boi się seksu... może bólu... może ma kompleksy... porozmawiaj z nią. Jeśli dziewczyna ma jakieś kompleksy, to mów jej, że dla Ciebie jest najpiękniejsza na świecie :) może zadziałać... Jak ją kochasz, to poczekaj jeszcze trochę... wiem, że jest Ci ciężko, ale czy warto marnować miłość i 5 wspólnych lat? Chyba nie...

Porozmawiaj z nią o co chodzi Jestes tylko człowiekiem a kazdy potrzebuje rozładowania w ten sposób ona na pewno też nie wierze ze nie...

Ewidentnie, pogadaj z nią, powiedz że czekałeś już chyba wystarczająco długo, że albo wóz albo przewóz.

Gość qazzzaq
powiedz jej o tym, moze nie zdaje sobie sprawy z Twoich potrzeb :D rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa

Gość .zmartwiony___On.
Rozmawiałem z nią a ona na to że woli się przytulać. Taka bardzo wrażliwa dziewczyna z niej i mało szalona, szara myszka w sumie. Ja jednak trochę inny jestem choć podobało mi się to że taka spokojna miła dziewczyna. Jestem z nią dlatego że inne dziewczyny to w większości kurwy , jakieś wulgarne blachary itd. Taka dziś jest młodzież , nie ma to tamto.

Zreszta... co tu duzo gadac... jeszcze 1,5 roku temu bylam taka sama (i tez wtedy mialam 23lata!). Pozniej poznalam tego jedynego, ktory powoli wprowadzil mnie w zycie seksualne:classic_cool: i powiem szczezrze, ze bardzo mi sie spodobalo:D

Gość odpowiem......
ja uważam że powinieneś z nią bardzo poważnie porozmawiać .....powiedz jej że jesteście już 5 lat a Ty jesteś zdrowym młodym mężczyzną i masz swoje potrzeby no w końcu chciałbyś rozpocząć już pożycie seksualne że czasem masz takie myśli o których wolałaby nie wiedzieć ....a jak po ślubie też powie Ci że woli się tylko przytulać to co wtedy zrobisz ?

Gość .zmartwiony___On.
nie stać mnie na płacenie po 200 zł w agencji towarzyskiej Ale Ania tego też nie rozumie...

Gość .zmartwiony___On.
katharssis ... w wieku 23 lat zrobiłaś to po raz pierwszy ????

Gość .zmartwiony___On.
odpowiem ...... właśnie nie chciałbym do końca życia tylko ręką :D Rozmawiałem z Anią o tym i ona chyba poprostu nie potrzebuje seksu. Ona nawet się nie masturbowała nigdy. Taka fajna dziewczyna a taki problem. Chyba muszę od niej odejść bo raczej nie wytrzymam. Ja się masturbuję po 2-3 razy dziennie więc mam naprawdę dość wysoki poziom testosteronu nawet jak na chłopaka ;)

oczywiscie nie ominela mnie krytyka "kolezanek", ktore juz dawno mialy to za sobą. Ale nie zaluje bo zrobilam to z osoba, z ktora mam zamiar spedzic reszte zycia. Gorzej jak tak sie nie stanie:classic_cool:

Gość niegadajjakniewiesz
jak wolisz byc do konca zycia ze swoja reka to rzuć ja, seks nie jest najwazniejszy, nawte jest podobny temat o chlopaku który jest sklonny do wyżeczeń, śiwat nie kreci sie tylko wokół kopulacji

Gość .zmartwiony___On.
katharssis ... Nieźle wyglądasz, nie wiem jak to się stało że tyle czasu dziewicą byłaś ;) Chociaż jak ktoś ma zasady to tak jest że szuka tylko swojego typu i albo go znajdzie albo nie. Jeżeli nie to zostanie sam. Znam takie osoby. Mój kumpel na przykład , ciacho najlepsze chyba w całym powiecie , po studiach , super praca itd a nadal prawiczek bo szuka kogoś z kim pójdzie do łózka po ślubie :D

A ja mysle, ze powinienes z nia powaznie porozmawiac lub jakos fajnie zainicjowac zblizenie:classic_cool: świece, płatki róż, szampan, świeczki itd. tylko najpierw troche ja podkrec alkoholem:D

Gość .zmartwiony___On.
niegadaj jak niewiesz .... Zauważ że ja akurat jestem dość zboczony :D Jestem tak jakby sportowcem ( zawodowo piłkarz ) a sportowcy mają to do siebie że mają ogromne potrzeby. To wynik zdrowia. Jedyny plus u faceta jest taki że z wiekiem chce coraz mniej ale ja tak szybko nie siądę żebym już się z tym godził :(

Gość .zmartwiony___On.
Tyle że Smuda mie nie chce do reprezętacji wzioc, bo bym tyle zarabiał że każda kobita była by moja

Gość .zmartwiony___On.
Ja już podkręcałem Anię wiele razy. W tym na przykład roku zabrałem ją na wycieczkę nad morze. Opalamy się , smaruję jej plecy .. po chwili chcę odchylić trochę majtki a ona już coś się zaczyna wymigiwać :D Mieszkaliśmy w hotelu , super pokój, sam na sam. Włączyłem super romantyczną komedię. Później po filmie próbowałem ją pieścić ale ona nie. No nie mozliwe jest żebym coś robił źle bo już z samego wyglądu i podejścia bardziej przypominam lovelasa niż inteligenta w okularach. Z resztą Ania to tylko albo przytulanie albo buziaki i to najlepiej w policzek. W usta mniej lubi.

Gość .zmartwiony___On.
podszywy są tu , myślę że można ich odróżnić więc nie będę mówił które to ;) Dzieciom się nudzi bo narazie mało nauki mają ehhh :(

Gość sexy schaumma so sexy
oswiadcz sie Ani:) ozen i sie kochajcie:) zrób klimat:) I całuj całuj..:)

jezeli ja kochasz, to porozmawiajcie o tym wszystkim..po co odrazu rzucac ??

Gość a jjaaaa
Ściema jak nic !!! :D