Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwfgwegewgwe

co moze mi pomoc?????????

Polecane posty

Gość gwfgwegewgwe

-mam ciezka nieuleczalna chorobe przewlekła, nie umieram ale cierpie bardzo bo jest bolesna(rzs) ciezko mi przejsc kilka metrów i jest coraz gorzej -mam rozniez inne choroby o ktorych nie chce pisac nawet( chocby zacme od leków ktora bedzie operowana za rok a juz bardzo słabo widze lecz musze czekac na kolejke nfz) -nie mam pracy jestem na rencie(500 zł) ma mi to starczyc na opłacenie leków, szkoły zaocznej, dojazdów itp)reszta naweet na lakier do paznokci nie starczy -mam problem ze znalezieniem mezczyzny gdyz z powodu choroby malo wychodze z domu i przytyłam od leków -mam malo znajomych z powodu tego samego co wyzej po prostu chodzenie sprawia mi bol i ograniczam je jak tylko moge -mam 23 lata jestem ładna i wydaje mi sie ze nie glupia, mam licencjat i totalny brak pomysłu na zycie moje cialo jest chore ale moja duza tez zaczyna chorowac;/

a sanatorium? wiesz wiem, że przy łuszczycy stawów podobno cuda może zdziałać pobyt nad morzem martwym nie wiem jak jest w przypadku rzs no ale to droga "terapia" jakie zabiegi w ogóle stosowałaś/eś oprócz leków?

Gość gwfgwegewgwe
sanatorium?? heh bylam nic nie pomogło zreszta rok sie czeka albo i dwa a siedzi sie tam 3 tyg czasem mam ochote sie...;/

Gość sdadad
zacznij diete weganska, pojdzna krioterapie, zacznij cwiczyc bo to najwazniejsze i zobaczysz ze da sie zyc!! tylko przestan sie uzalac

jak na nfz to tak jak całkowicie odpłatnie to nie no ale koszt to ok 2000 :O wiesz nawet głupie salony spa mają specjalne kąpiele i naświetlania na stawy ja co prawda nie cierpię na żadną z takich chorób ale mam osobę w rodzinie która musi z tym żyć prawie 30 lat diagnozowano mu rzs rok temu okazało się, że to łuszczyca i właśnie też szukam jakiś terapii i niekonwencjonalnych środków

Gość gwfgwegewgwe
cwicze codziennie kriokomore mam co roku przez 4 tygodnie bo wykupuje dodatkowe wizyty i co? nic;/