Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna kobieta i matka

roczne dziecko, maz mnie pobil

Polecane posty

co ja mam robic?? placze camy dzien, nie poszlam do pracy, cala sie trzese. POklocilismy sie i on mnie pobil piesciami. Mam ogromnego siniaka na ramieniu, boli mnie lopatka i objczyk. Z trudem podnosze corke. Nie mam na nic sily. chcialam isc na policje ale sie wstydze. NIs wychodze z domu bo mam wrazenie ze sasiedzi wsyztko slyszeli

Gość a ja.....
idź na policję, a jak sąsiedzi słyszeli tym lepiej dla Ciebie

Gość fdeee
Idź na policję! Zrób obdukcję! On czuje się bezkarny. Nie chcę być czarnowidzką, ale zrobi to znowu, uciekaj od niego. To on ma się wstydzić, że bije żonę i matkę swojego dziecka, a nie Ty dziewczyno.

Najgorsze co możesz zrobić, to nie zrobić nic. On wróci, przeprosi, Ty wybaczysz i za jakiś czas dostaniesz znowu... Nie pozwól na taki scenariusz!

Gość idz na policje
nie daj sie tak, jesli uderzyl raz, uderzy kolejny, ty niemasz sie czego wstydzic, to on zachowal sie jak damski bokser!!!

Gość odpowiem......
jak się wstydzisz iść na policję to chociaż jedź na pogotowie i zrób obdukcję będziesz miała dowód że Cię pobił ...ale ja bym mimo wszytko zgłosiła sprawę na policję jak raz uderzył a Ty nic z tym nie zrobisz uderzy znowu i znowu bo będzie czuł się bezkarny szanuj się dziewczyno bo jak sama tego nie zrobisz nikt inny Cię nie uszanuje

Gość a ja 19
i czemu uwazasz sie za beznadziejna bo nie rozumiem? beznadziejnego to masz faceta! Moj gdyby tylko raz podniosl reke od razu dowidzenia!

wiem,ze powinnam isc na policje albo do lekarza chociaz. Ale nie jestem w stanie, siedze i cala sie trzese.

Gość moją ciotkę
też raz pobił mąż. zrobił to jeden raz, ona od razu zrobiła obdukcję i miała na niego haka. więcej jej nie uderzył. za to nie szanował jej absolutnie i zaczął ja zdradzać. otruła się proszkami. od roku nie żyje. była słaba. zastała 3 dzieci. przykre :(

Gość teraz pobil ciebie
za kilkanascie lat pobije wasza corke, bo wroci do domu godzine pozniej a on akurat bedzie mial zly dzien... troche wyobrazni, autorko, czy ty wiesz na co spiszujesz swoje dziecko? czy wiesz jaka traume bedzie mialo pozniej widzac, jak ojciec oklada piesciami matke a Ona nic nie moze poradzic? serce jej bedzie pekac z zalu... mialam w rodzinie takie incydenty, ciotka poszla po rozum do glowy i uciekla od niego.. niestety nie do konca z tym rozumem, bo zostawila pod jego opieka male dzieci... corka cierpi na padaczke, syn w wieku 5 lat przestal mowic na dwa lata bedac swiatkiem okladania wlasnej matki piesciami, przez wlasnego ojca...

Gość teraz pobil ciebie
sorki za byka, mialo byc oczywscie D nie T = swiadkiem

Gość a byl chociaz jakis powazny
powod ze tak Cie potraktowal ?

Gość prosto i równo
Nie istnieje powód usprawiedliwiający okładanie żony pięściami!

powd byl taki ze sie poklocilismy, dosc ostro. powodow bylo mnostwo , to nie pierwsza nasza wieksza klotnia.poszlo o opieke ad dzieckiem, o to ze wracam zmeczna z pracy, ze wrocilam uwage jego siostrze i rozne inne sprawy codzienne jak sprzatanie, zakupy.. wsiadlam do samochodu, bo chcialam pojechac i sie uspokoic. On wpadl do samochodzu, wyrwal mi kluczyki i mnie pobil. jutro ide na obdukcje. Czuje sie koszmarnie

Gość zazwyczaj się mówi zrobił raz
zrobi drugi Ale nawet jezeli to byłby jeden jedyny raz to zrób obdukcje , na wszelki wypadek , a jezeli sie powtórzy zrób znowu i wyciagnij wnoski Najwazniejsze to obdukcja , moze nie bedziesz jej musiała wylorzystac , ale lepiej zebys ją miała zrobioną

Gość GOSIKOL
a ja na twoim miejscu ynajelabym paru łysych karkow zeby sobie mezus sparwdzil czy ma szanse z rownym sobie..jełop pierdolony:O a swoja droga to dziwie sie jak KOBIETY moga pytac czy był POWÓD ze maz zlał autorke...NIE MA KURWA TAKIEGO POWODU KTORY BY TŁUMACZYŁ BICIE KOBIETY!!!!

Gość noiik
wspolczuje:O

Gość koniecznie zrob obdukcje
przed sadem (gdyby do tego doszlo) a nawet po to zeby policja interweniowala potrzebne ci beda dwie obdukcje (podobno w polsce raz mozna zone stluc bezkarnie). Z jedna obdukcja, w razie gdyby podniosl na ciebie reke na nowo mozesz mu powiedziec ze jedna juz masz, jeszcze jedna i idzie siedziec. Moja kuzynka tak zrobila z jej facetem i teraz on sie boi na nia reke podniesc, a ona ma spokoj. (Swoja droga nie rozumiem dlazego go jeszcze nie zostawila, ale teraz przynajmniej rodzina odetchnela i juzsie nie boimy o jej zycie)

Gość Aeris
Autorko,ojciec mojej rocznej córki też mnie bił; w ciąży,po porodzie itp.Niedawno odeszłam,ale było mi ciężko; dziewczyny mają rację,nie skończy się na jednym razie!! Będzie tylko gorzej!! Ja byłam głupia,bo wybaczałam,wprawdzie straszyłam policją,ale nigdy na nią nie poszłam,a powinnam była już dawno.Do tego wyzwiska,groźby,awantury,zakazy....plus oczywiście alkohol,bo jak to tak,bez piwka.;/ Nie lubię przeklinać na forach,ale przemoc w stosunku do kobiety to nic,jak tylko skurwysyństwo. Tacy mężczyźni są zwykle słabsi od gówna, skoro wyżywają się na kobietach. Któraś tu miała rację z tymi łysymi karkami- na mojego podziałało-wprawdzie na 3 tygodnie,ale idealny facet-;) Potem jak się spił ,to znowu się zaczęło. Ale w końcu odeszłam,po kilku latach (przed ciążą zdarzało się rzadziej,ale...zdarzało się).Nie pozwól się tak traktować ani nie pozwól na to,żeby twoje dziecko było świadkiem takich scen. Moje świadkiem było raz i to mnie "otrzeźwiło".