Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiutka jestem :(

ludzka glupota nie zna granic!!!!pomocy!!!

Polecane posty

3 dni temu odłozyłam tabletki.. i osbylam dzisiaj stosunek ze swoim partnerem w prezerwatywie.. po stosunku znowu nam sie zachcialo.. tzn moj partner byl bardzo napalony.. dosc dlugo przyjmowalam tabletki ponad rok... tyle ze zmienialam czasem bo mialam problemy, a ja jestem pierwsza mojego faceta i przyzwyczailam go do seksu bez gumek.. no ale do czego zmierzam.. zachcialo sie nam.. moj facet umyl członka po poprzednim orgazmie po czym kochalismy sie bez zabezpieczenia;(((!!wiem ze glupie matko;(ja jestem straszna panikara;((( ale co zrobic;(to trwalo doslownie minutke;(( i nawet nie byl blisko... czy to mogloby sie skonczyc ciaza.. wiem ze stosunek przerywany nei jest metodą ale to nawet nei byl stosunek przerywany;(jak myslicie;((??nigdy nie uprawialam seksu bez zabezpieczenia;/ mimo ze to moj 2 partner w sumie od 4 lat wspolzyje to nigdy i teraz tak mi sie przytrafilo;(powiedzcie mam czym sie martwic;(???pomocy;((( jestem straszna panikarą w tych sprawach;((bede wdzieczna za odp !!

Gość zrób
test ciązowy

ale pytam czy jest duza mozliwosc;((????? bo niektorzy sie wypowiadaja bez spermy nie ma ciazy a niektorzy wlasnei ze test;((

Gość zrób
stosunek przerywany niestety nie uchroni cie przed ciąża moja dorga

Gość odpowiadaczkaaasdasasasaa
marne szanse na ciążę:) baaaaardzo marne :)

wiem wiem ze nie ;( jak juz wspomnialam to nei byl stosunek przerywany.. nie wyszedł przed wytryskiem bo nawet nie był blisko!!!

Gość a czy nie lepiej
żebyś poczytała sobie o antykoncepcji zamiast opowiadać tutaj takie dyrdymały, które o tobie nie najlepiej świadczą Nie wiem czy może jestes z Pcimia Dolnego ?

przeciez powiedzialam ze kochalismy sie w gumce.. potem jedynie bez..ale to trwalo chwile;((

Gość apierdolicie
watpie zebys zaaszla w ciaze! mi zajelo rok zeby zajsc po odstawieniu!

wiem ze nie powinnam byla pozwolic na to;((

zawsze panowalam nad sytuacja nawet jak popilismy z chlopakiem to nei dopuszczalam do czegos takiego;( dlatego boje sie ze przez kilka seksund i moglaby byc ciaza z tego;((

tak jest szansa większa niż stosunek bez gumki bez jeszcze wcześniejszego bo jest coś takiego jak preejakulat, gdyby wcześniej stosunku nie było i doszło by do zbliżenia bez zabezpieczenia a partner by nie doszedł to były by nikłe szanse bo w prejakulacje znajdują się plemniki upośledzone,niezdolne do zapłodnienia. Natomiast tutaj był wcześniej wytrysk, sperma mogłabyć dalej w nasieniowodach i plemniki z poprzedniego wytrysku mogły się dostać poprzez preejakulat.