Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Moj nos:(((

Polecane posty

moj znajomy mial swietny pomysl i kazal mi na ognisku powachac jak pieknie pachnie pieczony ziemniak w folii ktorego dopiero co wyciagnal z ogniska..no i powachalam a on mi wsadzil go w nos:( cholera mam czubek nosa caly w bablach wygladam jak rudolf renifer.. nie wiem co robic 😭 jest moze jakas masc ktora by pomogla? albo najlepiej zabije kumpla, ale to swoja droga..

o kurde quicksand :D biednaś :( w aptekach sa masci na oparzenia na bank, ale jak masz pecherze to juz drugiego stopnia i w dodatku na twarzy to ja bym chyba do lekrza poszła bo od domowych sposobów to kto wie czy ci sie potem nie spaprze :O

jedza no masz racje :P jakies to glupie szczescie mam, a to wszystko dlatego ze zamiast traktowac mnie jak dziewczyne traktuja mnie jak kumpla od browara, wiec sama jestem sobie winna, co do nosa juz bable pekly i jest caly czerwony i nie ma nawet mozliwosci zeby nalozyc jakis krem kurdeee :( normalnie sie zastrzele.. teraz to ze mnie totalny pasztet albo klaun :/

musialabys zobaczyc ile zadrapan, poparzen mam po kazdym kampingu jak wracam :P to bym musiala 2 razy w tygodniu chodzic do lekarza.. teraz ostatecznie jade na kajaki i mam nadzieje i trzymam kciuki ze nie utone :P mielismy ostatnio pare prob nad rzeka przed ostatecznym wypadem, tylko teraz gdzie jedziemy beda male wodospady i duzo fal :( ale z drugiej strony chyba wypadaloby zeby traktowac mnie jak dziewczyne grrr musze im to jakos przetlumaczyc

chyba ja ich predzej podtopie :D no nic bede musiala worek zalozyc na glowe przez nastepne dni az bede wygladac jak czlowiek

Zrób któremuś z nich też taki głupi nr... :P Odechce się jednemu z drugim :P Współczuję...

mam jakis zel chlodzacy po opalaniu, ale pojde jutro do apteki i pokaze mojego rudolfa :P moze mi cos dadza, dzieki!

Gość Q jakos duzo masz włosów
i sexy kapcie 👄

Gość Q nie możesz noska
przypudrować? lepiej poznaj sobie koleżanki 👄 Nie dobierają się do Ciebie? :P :o

jakos z babmi ciezej jest mi sie dogadac 😭 a i jest lato noo koniec lata wiec puder nie potrzebny

Gość Q fotka nowa ładna
gruba tak nie jesteś 👄 ale mniej pizzy i bananów pieczonych żryj :o :o

Gość Q ............
no tak :o baby to są zazdrosne o penisy :o :o jedna drugiej nóż w plecy wbije :o :o

Gość Q ............
jak to koniec lata to puder nie?

nie chodzi o zazdrosc o samce tylko o tematy do rozmow i to ze z babami nie mozna niektorych fajnych ekstremalnych rzeczy zrobic bo wiadomo to baba

Gość Q ............
piwa możesz :o :) sam się napije raz na czas szklaneczkę :o :) Doklejałaś sobie włosy? masz duzo, wcześniej nie miałaś tyle a włosów tak szybko się nie regenruja.

no to sie chyba nie znasz na wlosach :P dobra cos mi sie wydaje ze za duzo wiesz..moze wpiszesz sie pod czarnym nikiem?

Gość Q ............
tz . nie lubisz mieszac?

jakos za tym nie przepadam, kazdy innaczej reaguje na te rzeczy a mi to nie odpowiada, skad wiedzialas o pieczonych bananach i pizzy hm?

Gość Q ............
miłego Kochanie wieczoru......❤️