Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ysia92

Jaki kolor?

Polecane posty

Witam. Chciałabym przefarbować kolor włosów szamponetką ale nie wiem na jaki kolor. Włosy moje to ciemny blond. Nie chcę ich całych farbować tylko pod spodem żeby były mało widoczne. Chciałabym jakiś żywy kolor ale nie wiem jaki by do nich pasował. Czy pomożecie mi ? Z góry dziękuje!:)

Gość juriuta s s
rudym se zrob [taki wrecz czerwonym ,nie zartuje]

Gość juriuta s s
widzisz dwa strzaly na rudy w jedej minucie :D

Ale będzie mi pasował. Ja tylko częsc włosów chce takie lekkie pasemka albo pod spodem :)

No taak :) powiem wam jeszcze ze jestem tylko lekko opalona wiec to tez jest wazne na wygląd:)

ale rudy jest najlepszy na świecie i przyciąga uwagę:P ja mam taki rudy miedziany troche złoty:P zwraca uwagę innych ale też zalezy jaki masz kolor oczek :P

Gość juriuta s s
Bedzie pasowalo ale musisz wybrac odcien podchodzacy pod czerwien :) bo te ,,marchewkowe'' szamponetki nie ,,łapią'' na ciemnym blondzie

Hmm jestem niebieskooką blondynka;)) i czy to wazne jest? Powiem wam ze rudy jest fajny ale boje sie ze bede wygladała śmiesznie;)

A podpowiesz mi moze jaki kolor czerwonego mam uzyć?nie mam pojęcia z jakiej firmy takze pomóżcie jezeli wiecie:)

Gość juriuta s s
jejku nie pamietam jakimi farbowalam :( teraz uzywam normalniej farby do wlosow ..najlepiej wybiez szamponetke najdrozsza z drogerii [one ogolnie nie sa drogie po tak od 3 do 7 zl chyba] podobno te drozsze so lepsze jakosciowo ...a no i dobrze gdyby byla bez amoniaku bo amoniak wysusza wlosy [nie wszystkim ale tepiej uwazac]

Dobra dziekuje za pomoc :) a co myślicie gdybym jakiś cos pomiedzy fioletem a czerwonym wybrała czy ten pierwszy kolor nie bedzie beznadziejny??

Powiedzcie mi czy trudno też samemu szamponetką wyfarbować pare pasemek??

Gość juriuta s s
a przypomnialam sobie dobre sa szamponetki welli jest spora gama czerwieni ..popatrz w sklepie moze cie jakies zainteresuja dobra ja juz nie mam nic do powiedzienia ide spac :) 🖐️

Gość juriuta s s
nie....wiesz pare wsuwek pozaczepiaj sobie nimi wlosy wybierajac odpowiednia grubosc pasemek [taka jaka chcesz] pokrywaj je farba od nasady az do konca bardzo dokladnie i sprawdzaj czy napewno wszystkie pofarbowalas potem owin jakims pazlotkiem czy folijka by reszty wloskow nie zaplamic farba :)

Gość juriuta s s
papa :) 🌻