Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikusia84r

Lech Dudarewicz czy komuś się pomylił?? Opinie.

Polecane posty

Gość mikusia84r

Witam, mam takie pytanie odnośnie doktora Lecha Dudarewicza. Czy komuś postawił błędną diagnozę na usg. Nie chodzi mi o pomyłkę związaną z płcią, bo to pikuś. Głównie chodzi mi o to czy nie przeoczył jakiejś wady itp? albo, że stwierdził wadę a jej nie było. Bardzo proszę o opinie jego pacjentki. Pozdrawiam i dziękuje

u mnie wszystko co powiedział było szczerą prawdą :) nic nie przeoczył, o wszystkich wykrytych wadach informował na bieżąco, m.in. niedomykalność zastawek w sercu, jak również informował o tym że owej niedomykalności już nie ma (wykrył w 20 tyg, do 30 tyg nie było po niej śladu). pleć też podał prawidłową i to w 12 tygodniu :D byłam u niego na 3 wizytach - w 12, 20 i 30 tyg ciąży. i szczerze polecam! świetny specjalista i przesympatyczny człowiek :D

Gość lauryn
Ja co prawda konsultowałam się z doktorem poprzez maila - wysłałam zdjęcia z usg i poprosiłam o opinię, ale potwierdzam, że to fajny człowiek i dobry specjalista. Nie zostawił mojej prośby bez odpowiedzi, jego opinia potwierdziła się.

Gość mikusia84r
a czy któras z dziewczyn miała u niego amniopunkcję? Czy można ją u niego wykpnac prywatnie w szpitalu gdzie pracuje?

Gość lauryn
najlepiej skontaktuj się z nim i spytaj.

Gość niestety on się nie myli
:(:(:(

Gość mikusia84r
dzięki dziewczyny czy ktoś się może jeszcze wypowiedziec na temat doktora D.?

Gość gość
Wysokiej klasy lekarz, specjalista o bardzo dużej kulturze osobistej