Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Nie rozumiem ludzi...

Polecane posty

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

wszyscy myslą żeby tylko być lepszym od .kogos. zeby ten ktos mu zazdroscil zeby robic mu przykrosc zeby upokorzyc go przed innymi zeby przyśpieszyć jego zacofanie a zwolnić sukcesy i jednocześnie chcą, żeby ich lubiał i szanował!!!!!!!! Ludzie chcą miec swoich niewolników...

Gość Zawsze
Zawsze ludzie chcą być lepsi od innych,nawet najbliższych, i to jest normalna sytuacja i odruchy ludzkie, ale jeżeli ktoś specjalnie coś robi by przyśpieszyć czyjeś porażki i spowolnić sukcesy to już normalne nie jest.

no niestety tak to wygląda...nic na to nie poradzisz człowiek zawsze ma w naturze komus uprzykrzać życie jak je ułatwiać...:-D

Wiesz co, tak szczerze, to mi wisi czy ktoś mnie szanuje. Wśród ludzi uchodzę za chamską, pyskatą i wredną, bo mówię prawdę. Niestety, ale w dzisiejszych czasach ludzie mają alergię na szczerość i brak zakłamania. Kiedyś zależało mi żeby ludzie mnie lubili, a teraz mam to gdzieś. Życie jest za krótkie żeby udawać i grać na pokaz, by potem zadawać sobie pytanie: Kim ja właściwie jestem?

Gość Rum-cajs
a jak jest w sporcie ? gdy sportowiec zdobędzie złoty medal to noszony jest na rękach przez kibiców , podziwiany i oklaskiwany zapraszany gdy się stoczy na dno to wszyscy zapominają

Gość Bystra xxx
do Se A Vida E Widzę że ci się nudzi wszędzie musisz swoje trzy grosze włożyć ;p;p;pp;pp;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p

Gość Bystra xxx
do Se A Vida E przykro mi ;( WRACAJ DO ZDROWIA !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bystra xxx
DO Se A Vida E załóż jakiś swój temat ;p