Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabelka www.com

samochód do 8tys.

Polecane posty

kochani jaki można kupić samochód do 8tys. zł z silnikiem do 1,4 z gazem?????rok powyżej 1995 co możecie mi poradzić?????czy fajny może być VW POLO?????napewno macie większe pojęcie niż ja. Poradźcie mi bo jestem na kupnie jakiegoś autka. do 8 000zł,

Gość zdzichhhh
tylko vw polo zadnych francuzów czy fiatów tylko vw polo

Gość smoczydło rude
ja kupiłam w zeszlym roku Bravo za szóstke ,1,8 w gazie 96 troche zmaltretowane ale jezdzi :)

Gość smoczydło rude
co prawda na dzień dobry rozwalił sie alternator bo wjechałam w kałuże, potem okazalo się że strzelił jakiś pasek rozrzondu i coś tam się rozwaliło w silniku, ale panowie w warsztacie zrobili i jeżdzi Bardzo się z panami zaprzyjazniłam i odwiedzam ich regularnie A spalanie 18 l/100 mnie nie przerarza bo gaz jest tani

Gość a ja mam znowu odwrotnie
i sama chcesz kupować ? Jeeezu, toż to chodzenie po polu minowym. Jak się podoba to najpierw się jedzie z takim autem do warsztatu na diagnostykę - umawiasz się ze sprzedawcą że jak jest wszystko OK to bierzesz, jak nie to on płaci za przegląd. Jak nie chce iśc na to znaczy że coś kręci. Tylko warsztat wybierasz ty, a nie sprzedawca bo moze cie zabrac do kumpli. A jak nie warsztat to musisz wziac ze sobą kogoś kto się zna, bo inaczej wepchną ci złoma zespawanego z dwóch aut. Nie wspominając już że auto może być kradzione, albo jest zastawem w banku czy ma inną wadę prawną

Gość sekaty y
Punto :)

Gość diabelkowa007
Opel corsa fajne autko:D

Gość diabelkowa007
Cudowna Wenus ładniutkei zdjecie:):)

Gość diabelkowa007
u nas zdaje sie na reno clio wiec ja nie mam urazy z reszta jak ja zdawalam byly pandy. aJa tam na swoja corse nie narzekam:):) Ale są gusta i gusciki kazdy jest inny i szuka innych cech w aucie ;) wiadomo. Mam nadzieje ze uda Ci sie znalesc cos odpowiedniego,a co d do WV Polo tez fajne :):)

Gość diabelkowa007
soki miało być renault clio hehehe

dziękuje:) to jakis golfik ?? opel astra, opel vectra b oczywiscie:) Tigre mam od 3 miesiecy więc też szukalam ostatnio autka.. ale ja nie mam bobaska wiec mam 2 os. punto 2 chcialam a początku :) ale jakos nie noglam trafic na odpowiedniego.. no i znalazlam prędzej tigre..

Gość diabelkowa007
Mi osobiscie tigry tez sie podobaja L:D:D mialam jedna na oku ale troszke za droga był:(:(, a i w miare potrzebowalam autka na 5 osob ale mam 3 dzwiowe choć mi tam nie przeszkadza :)wazne zeby moznabylo usiasc z tylu Moj facet ma 5 dzwiowe auto wiec w razie co ;) da sie rade

Gość jaodos
za ta cene to w gre wchodzą 2 auta Polo albo skoda felicia na gaz

noooł :D skoda felicia tylko nie to!:D nie polecam.. moj tata ma ten "traktor".. mialam prawko ale auta jeszcze nie to nie jezdziłam wogole raz przejechalam sie felicia i nigdy wiecej, auto stalo przed blokiem ale wolalam jezdzic autobusem :D