Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dipsy

nie wiem co robić ,pomóżcie;(

Polecane posty

mam chłopaka dwa lata i wszystko było ok, ale on twierdzi że go olewam ostatnio, może czasem jestem dla niego chamska,kiedyś pisaliśmy po 300 esków dziennie a teraz on mi pisze co cztery godziny wiec zaczełam robić to samo,powiedziałam ze mnie drażni i zeby nie pisał w ogóle(w nerwach tak mu napisałam), i sie nie odzywa teraz od wczoraj i nie wiem czy napisac mu cos, a jeszcze chodzi mu o to ze ja mu nigdy nie napisze zebysmy sie spotkali tylko on ciągle musi ale ostatnio ja mu tez pisalam,mowi ze chce ze mna byc i w ogole kocha mnie a nawet nic mi nie napisał od niedzieli żebyśmy sie spotkali, co mam robić dalej;(

Gość apierdolicie
ej ale oco chodzi ze jakis esemes i co ze kocha tak? czy nie kocha? o kurcze bo taka zagmatwana historia ze sie pogubilam. ide sobie frytki zrobic bo chyba tu dluzej posiedze...

no bo nie wiem dlaczego tak jest ,kiedyś fajnie pisalismy a teraz zanim mi odpiszen i nie wiem dlaczego tak robi;/

Gość apierdolicie
wyluzuj troche bo przesadzasz daj mu troche wolnosci, ja jestem z mezem 5 lat i nad nim nie skacze a on dzwoni do mnie po 10 razy w ciagu dnia a ja do niego wogole ...

no mowi ze mnie kocha jak się spotkamy ale np teraz od niedzieli nie napisał mi zebysmy sie spotkali na to tygodniu,kiedyś było inaczej,on bardziej okazywał ze mu zalezy itp, a jak sie go wczesniej pytałam czego tak jest to mowi ze ja go olewam,bo ja nigdy nie napisze zebysmy siespotkali,ale ostatnio to sie zmienilo,ale teraz on znowu nic nie pisze ,juz sama nie wiem co mam zrobic;(kocham go a on mnie chyba tez ,tak mowi

Gość piczkaxxxxxxxxx
olej go na maxa i nie pisz wcale nic wtedy moze sie obudzi chłopina :classic_cool:

no chodzi o to ze on taz był dla mne taki, jak już dłuższy czas nie odpisywałam mu to od razu pisał czego nie pisze itd, a teraz on mi odpisuje jakby chciał a nie mógl,a najlepsze jest to ze jak sie spotkamym to jest wszystko ok i wszystko pieknie a na drugi dzien po spotkaniu to samo

Gość piczkaxxxxxxxxx
bo wy tak ze soba sie bawicie w kotka i myszke jedno czeka az drugie napisze i rywalizujecie w tym kto kogo bardziej oleje chłopak ci robi na złośc:P moze pogadajcie ze soba szczerze jak sie spotkacie no chyba ze lubisz podchody :classic_cool:

Gość szyska
czytam czytam i nie wiele z tego rozumie co piszesz....chyba rozumie co mial na mysli Jarex

no ja własnie wiem ze on czeka az ja mu napisze , ale ja juz gadałam z nim i to jest to samo cały czas, pogodzimy sie a potem znow on mi nie napisze zebysmy sie spotkali bo ja nie napisałam,

Gość piczkaxxxxxxxxx
nie rozumie tylko rozumieM przez M umiem rozumiem nie chcem ale muszem :P :classic_cool:

piczka to mówisz zebym nic nie pisała pierwsza do niego?

Gość piczkaxxxxxxxxx
zaczniesz pisac pierwsza jak zobaczysz ze on tez sie stara to pisz a co ci szkodzi ale takie olewanie na dluzsza mete prowadzi tylko do frustracji i niczego wiecej wiec naprawde szczera rozmowa i postanowienie poprawy przez oboje albo któres z was nie wytrzyma tak to widze :classic_cool:

Gość kalkslisisieiie
ile macie lat?

Gość piczkaxxxxxxxxx
jak mam ochotę to stawiam, ale brak przecinkow nie razi jak błedy ortograficzne. to specjalnie dla ciebie elonorra zebys nie myslala ze nie umieM :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
w takim ze jedno z was moze zostawic drugie , ja np jak mnie cos tak na maxa wkurza to zaczynam myslec o rozstaniu :classic_cool: ale zazwyczaj na mysleniu sie konczy bo zawsze z moim dochodzimy do jakiegos kompromisu w miej lub bardziej burzliwy sposób :classic_cool:

To brak m nie jest błędem ortograficznym,a poza tym nigdy ci sie nie zdarzyło na kafe zjeść literki, bo mnie często i myślę ze tak właśnie bylo wyżej. Błędy ortograficzne też mnie rażą.....

my też duzo razy się rozstawalismy ale to na chwile dosłownie,ja nie wyobrażam sobie żebysmy naprawde to skończyli, może ja mu tego tak nie okazuje ale bardzo się do niego przywiązałam;/