Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8989898989

pytanie do studentów

Polecane posty

Gość 8989898989

studiuje dziennie jestem na 2 roku i chciałabym zaczac 2 kierunek na tej samej uczelni tez dziennie czy juz weszła ta ustawa ze za 2 kierunek sie placi i jak tak to ile niech mnie ktos uswiadomi

Gość tereferetratata
nie weszła. ale chyba za późno, na składanie papierów.

Gość w 100%
weszła. właśnie od tego roku, jakoś tak. wiem po znajomych. w zeszłym roku każdy brał drugi kierunek bo ostatnia szansa na darmówke

Gość 8989898989
czy to jest na 100 % pewne ze nie weszła ?? bo nie chciałabym z siebie niedoinformowanego osła w ziekanacie zrobic nie nie jest za późno sa jeszcze wolne miejsca

Gość tereferetratata
taaa...? ciekawe... bo właśnie zaczęłam drugi kierunek :) i jakoś płacić nie muszę :) czyżbym była traktowana ulgowo :)

Gość 8989898989
no to weszła czy nie ? niech sie ktos jeszcze wypowie bo widze zdania podzielone

Gość w 100%
a to zwracam honor w takim razie. tak to jest z naszą polityką, mówią co innego i robią co innego

Gość 8989898989
wiecie co w necie wlasnie znalazlam to "Minister nauki Barbara Kudrycka ogłosi projekt nowelizacji ustawy o szkolnictwie wyższym. Od roku akademickiego 2010/11 studenci będą mieli prawo do bezpłatnych dziennych studiów tylko na jednym kierunku. " kurcze wiec jak to juz jest

Gość persefonae
jeszcze nie ogłosiła, czyli jest niezatwierdzone. a jak zostanie zatwierdzone, to szybko wyląduje w TK który orzeknie niezgodność z konstytucją RP i się skończy ;]

Gość 8989898989
persefonae dzieki sliczne :)