Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa na forum

dlaczego faceci tak kłamią???

Polecane posty

Gość nowa na forum

niepojmuję tego... ostatnio spotkałam się z facetem z netu, którego znałam wczesniej przez tydzien. Przez czas kiedy sie nie widzielismy jeszcze dzwonil do mnie od czasu do czasu, pisal smsy lub na gadu, prawie codziennie. doszło do spotkania, na którym bylo milo:) ja raczej traktowalam to spotkanie po kolezensku. bylismy na piwie. milo sie rozmawialo, nie bylo neizrecznej ciszy, nie czulam sie skrepowana:) pozniej odprowadzil mnie do domu, pisal smsy jeszcze tego dnia, ze milo bylo, ze mam ladny usmiech, itd. a teraz nagle milczy od 3ch dni... odpisal mi tylko wczoraj na smsa i koniec. nie ogarniam facetów :( hipokryci, mowia co innego a mysla co innego... jakby nie mozna bylo wprost :(

Gość nowa na forum
niech mi ktos to wytlumaczy...

Gość gfhfhfghfg
dlaczego kobiety tak klamia

ehh często kłamiemy dlatego aby was nie ranić...bo kobietę idzie bardzo łatwo skrzywdzić...

Gość skoczywons
przecież nie skłamał , zwyczajnie poznał inną kobietę i nie ma czasu na pisanie , czego nie rozumiesz ?

to dla nich taka choroba:-D nie nooo...żartuje:) sama zastanawiam się nad odpowiedzią...a nie lepiej mówić prawdę faceci ??

Gość dwujeczkaaaa
a ja tez poznałam faceta w necie dokladnie poczatkiem maja... widzielismy sie jakies 5 razy i nadal mamy ze sobą doskonały kontakt:D:D:D

a ja poznalam jakos na poczatku maja:P i pojechal do uk:P byl ze mna na komuni poznalo go za duzo osob:P ostatnio tez poznalam po pierwszym spotkaniu wydusilam z niego zebysmy pozostali na stopie kolkezenskiej [pjakbym niby chciala go jzu do oltarza zaciagnac!] i ta stopa kolezenska polega na tym ze sie jzu nie odezwal:D no wiec tchorzliwe dupki i tyle;)

Gość dwujeczkaaaa
mogłas dac mu od razu doopy to by szalał za tobą do dzis

Gość dla Setuni
👄 <<no wiec tchorzliwe dupki i tyle>> jednak nie wszyscy :-P

Gość bo z wami laski tak to jest
nie mozna sie do was usmiechnac, bo sobie cos zaraz zaczynacie myslec. a jak czlowiek napisze smsa, nie daj borze milego, to juz macie wizje slubu i trojki dzieci. ogarnij sie dziewczyno. gdzie on sklamal? obiecal ci cos? czy sama sobie cos wkrecilas, jak to macie w zwyczaju.

Gość skoczywons
przecież faceci Was kobiety wcale nie okłamują , to Wam kobietom się tylko wydaje, że po trzech spotkaniach z facetem coś wyjdzie więcej a tym czasem faceci niczego nie obiecują, więc nie są kłamcami , facet zwyczajnie poznaje inną kobietę i już nie czuje obowiązku aby wszystkie inne kobiety o tym powiadomić , bez sensu by było takie postępowanie , więc jeżeli masz chęć i ochotę to pozwól się zaprosić kolejnemu na randkę nie zawsze wszystko wychodzi zgodnie z planem

Gość wlasnie wlasnie. to wy macie
to wy macie problem! gdzie on cie oklamal????? w ktorym miejscu?????? idiotko :o

Gość ON NIE SKŁAMAŁ
w którym miejscu? po prostu na tym spotkaniu mu sie nie spodobałas i tyle. potem cos napisał bo chciał byc miły ale dał sobie spokoj. po prostu mu sie nie spodobałas.

Gość nowa na forum
no dobra, zły przyklad moze podalam, ten moze akurat nie klamal:D ale mam kilka takcih przykladow, ten był najswiezszy, zapadl mi w pamiec:P jesli mu sie nie spodobalam, to po uj pisal, ze mam ladny usmiech i milo bylo, co??? jak sie pytal o jakies miejsce czy bylam tam a ja odp. ze nei to mowil, ze musimy kiedys tam pojsc, po uj tak mowil??? :O:O:O

Gość nowa na forum
słuchajcie teraz mam dylemat... generalnie, to mówiłam mu, że trafiam na jakichś takich facetów, że zwykle sie do mnie pozniej nie odzywaja, ze kontakt sie urywa itd. On zapewniał, ze z nim tak nie bedzie a teraz co?? Mam ochote napisac mu smsa, ale wyjde na idiotke :O z drugiej str. jesli mam go juz nigdy nie spotkac to co mi szkodzi...?

Gość takie tam duperele
Pewnie liczył na darmowy seks już przy pierwszym spotkaniu :D Oj, zawiodłaś...;)

Gość nowa na forum
Nie sądze. nei chce, zeby tak to sie skonczylo, rozeszlo po kosciach, nie odzywamy sie do siebie i tyle, rządam wyjasnien

Gość gość
mam to samo, dlaczego faceci milczą po spotkaniu? niby udanym? już nigdy nie umówie się z facetem z czatu

Gość gość
bo z wami laski tak to jest nie mozna sie do was usmiechnac, bo sobie cos zaraz zaczynacie myslec. a jak czlowiek napisze smsa, nie daj borze milego, to juz macie wizje slubu i trojki dzieci. ogarnij sie dziewczyno. gdzie on sklamal? obiecal ci cos? czy sama sobie cos wkrecilas, jak to macie w zwyczaju. x chyba ''boże'' naucz się pisać analfabetko a potem się mądrzyj

Gość gość
Też takie sytuacje w życiu miałam. Widocznie faceci nie rozumieją, że wypada jakoś sensownie zakończyć znajomość pisząc np. że było miło, ale to nie to... i życzyć powodzenia. Byłoby łatwiej nam kobietom, bo byśmy nie czekały bez sensu.