Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje randez vous

już dzis:))))

Polecane posty

Gość moje randez vous

hej, pisałam tu kiedyś odnośnie chłopaka, którego poznałam, miałam z nim jechać na wakacje ale zrezygnowałam, on pojechał i stresowałam się, czy się odezwie przez ten czas, bo fajny facet a mieliśmy się zobaczeć...... otóż jesteśmy umówieni dziś wieczorem, jeszcze nic nie wiem, co i jak, muszę dopytać, gdzie się wybieramy, bo nie wiem, jak się ubrać:P ale mam radochę, jak głupia gówniara się zachowuję:P

Gość srutu tutu peczek drutu
Jak czytam cos takiego to normalnie zazdroszcze...Jestem juz po 30-tce i mam żal że u mnie juz nie bedzie pierwszych randek,pierwszych pocalunków i emocji z tym związanych...Mam mężą ktorego bardzo kocham,on mnie też i w sumie nie powinnam miec tego żalu ale on niestety jest :(Chcialabym byc jeszcze raz nastolatka i mieć te 18 lat...Hmmm....

srutu tutu peczek drutu -> każdy się starzeje i nie da się non stop żyć jak nastolatek ;)

Gość srutu tutu peczek drutu
Ale ja bym chciala żeby cza ssie cofnąl ale żebym miala ten rozum co teraz mam ;)

Gość moje randez vous
Dzięki :D No ja taka małolata bardzo nie jestem, byłam w długim związku i też nie wyobrażałam sobie znowu tych pierwszych randek, tak szczerze mnie bardziej interesuje to, co będzie potem tzn. czy rozwinie się znajomość w coś poważniejszego.:) Ale fakt, dawno nie miałam takiej radochy ze spotkania z facetem:D