Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _caterine_

internetowe związki

Polecane posty

Gość _caterine_

stwierdziłam, że komu jak komu, ale wam temat nie będzie obcy. ;p znacie może jakiś film, w którym wystąpiłby wątek internetowego związku? Samotność w sieci i Gdzie jest Nancy? już widziałam, swoją drogą - słabe

Gość _caterine_
mogą być też książki. :) potrzebuję dystansu do pewnych spraw, mam nadzieję że lektura/seans ułatwi mi w zdobyciu go

Gość opowiedz swoją historię
tylko nie jednym ciurem, pisz akapitami :classic_cool:

Gość _caterine_
opowiedz swoją historię, heh, nie spodziewałam się takiego obrotu spraw, ale dobrze pewnie chcesz poczytać, bo sam/a jesteś w coś takiego uwikłana :D a więc podzielę na parę ciurów

Gość masz wiadomosc
z tomem hanksem i meg ryan najlepszy chyba film

Gość _caterine_
właściwie to wczoraj zakończyłam taki związek i mam w związku z tym mieszane uczucia. bo jednak wygrał rozsądek. powody...? nic z tego nie będzie, bez sensu dalej to ciągnąć, angażować się dla paru złudnych nadziei

Gość _caterine_
oczywiście w filmach wszystko jest zawsze pięknie, i u nas też było pięknie. dopóki nie zaczęło brakować realności... przecież słowa to nie wszystko... za bardzo go pragnęłam, a to już zakrawało na szaleństwo... instynkt samozachowawczy zadział i wyszło jak wyszło. macie coś do powiedzenia? :)

Gość _caterine_
zero odzewu. :* ale dobrze było się chociaż wypisać ;p teraz już nie będę miała się komu wypisywać, co zauważycie zwiększoną liczbą postów na forum :D

Gość silne zauroczenia są fajne
ale bez możliwości przejścia w real mogą stać się kłopotliwe

Gość _caterine_
dokładnie... a on nie dawał nam żadnych szans... myślicie że chęć zwykłego, prawdziwego przytulenia nigdy nie pokonałaby strachu przed niespełnieniem wymagań? może za szybko to rozegrałam i to jest moja największa wątpliwość

Gość kattte lattte
niech się ktoś do cholery wypowie :) nie poleciliście żadnego filmu to chociaż tak możecie się zrekompensować :p

Gość _caterine_
niech się ktoś do cholery wypowie :) nie poleciliście żadnego filmu to chociaż tak możecie się zrekompensować :P