Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

business

DO ŻON KIEROWCÓW TIRÓW :

Polecane posty

Gość wolna kobieta
to miało być chyba : do mężów kierowców Tir-ów możecie być pewni, że żona was zdradza, nie ma takiej co siedzi nie zdradza.

Gość asdsadsda
Były mnie zdradzał w trasie :/

no to ja z ręką na sercu mogę się pochwalić, że jeżdżąc na spedycji nie zdradziłem Mojej ani razu:) aczkolwiek dziwki mi właziły na Białorusii same do tira podczas pauzy na prakingu. Wtedy nie wiedziałem, że trzeba mieć białą kartkę za szybą "no sex".

Gość srutu tutu peczek drutu
A mój mąż jest instruktorem nauki jazdy i co,też mnie zdradza z kursantkami?:O

Gość szafalov
Zapewne zdradzaja! Tylko glupi mezczyzna nie zdradza swej wybranki czy to zoneczka, konkubinka lub partnerka obecna und dziewczyna! A madrzejsi doprawiaja tym durniom rogi!

a ja ciągle widzę łowiąc ryby jak przyjeżdżają nad stawy l - ki z młodziutkimi kursantkami - szybki numerek i lekcja jazdy trwa nadal

Gość Briitnej_z_Pirs
eden zdradził, jeden proponował... I tak oto wszyscy znaleźli się w jednym worku. Trudno uwierzy, że porządni faceci sie zdarzają?

Ej,Wy mnie nie straszcie :OUfam mężowi a Ci co molestują to maja kollo 50-tki.

Nie zarazil bo takie badania mialam robione w ciąży,rok temu :O Dlaczego wszystkich mężczyzn wrzucacie do jednego worka?My POlacy mamy w świecie opinie pijaków i zlodzieji a czy to znaczy ze wszyscy nimi jestesmy?

Gość Britnej_z_Pirs
srutu tutu peczek drutu skoro ufasz mężowi to nie interesuj się głupimi gadkami. Pomysl co jest dla Ciebie wazniejsze. To co mówi mąż czy to gadaja ludzie. Ja mam narzeczonego marynarza i juz niejedno w życiu słyszałam.

jak chcecie to się czarujcie - faceci u zywają jak tylko jest okazja - taka ich natura a przecież wam nie powiedzą : kochanie zdradziłem cię z tirówką

11:02 [zgłoś do usunięcia] business jak chcecie to się czarujcie - faceci u zywają jak tylko jest okazja - taka ich natura a przecież wam nie powiedzą : kochanie zdradziłem cię z tirówką Nie mierz wszystkich swoja miarą. To że Ciebie kręcą tirówki nie znaczy że wszystkich.

buissnes - dokladnie. przez to mam paranoje i mam obsesje na punkcie zdrady i wiernosci :) czego to ja sie nie wysluchałam.. Moj narzeczony pracuej z ludzmi ktorzy ejzdza autobusami tirami itd .. no i nasluchalismy sie jak to zdradzaja swoje zonki z dziwkami .. zonki z diecimi w domu a oni na dziwki :D Albo dopiero mu sie urodizlo pierwsze diecko i żona mu nie daje, nie posprzatane czasmai nie ugotowane i ma sobie laseczke na boku :D PARANOJE..

tak jak mówicie.. wszyscy i tak w jednym worku siedzą.. czasami w nocy na parkingach jak się kabiny ruszały:D wyszła taka pindzia z auta wsiada do jakiegoś merola i pojechała.. ale jak się jest bardzo mocno związany ze swoją kobietą to nie takie rzeczy w głowie:) mimo tego, iż jesteśmy tylko facetami :) powszechnie wiadomo, że zdrada to największe skurwysyństwo:)

Gość ewunia89
ja pracuję w takiej firmie w biurze gdzie mam kontakt z kierowcami - i wielu z nich podrywają,zagadują i chcą się umawiać - a na palcu obrączkę noszą!!!zdarzają się i takie typy co mają żonę a obrączki nie noszą!!!

chłop jest tylko chłopem a wilka do lasu ciągnie. BRITNEYmyślisz że twoj chłop czeka tydzień aż z trasy wróci z sexem ???

Gość ewcia89
no i często można się spotkać ze stwierdzeniem u kierowców "że gdyby kot się trzymał jednej dziury to by zdechł"

ewcia bo taka prawda - ja używam na trasie ile wlezie a żonka wiernie czeka :))

Gość ewcia89
no to jej współczuję

Gość makabrrra
busines a zona czeka i nic nie pyta bo sam nie chce pytan :P a pewnie nie raz juz z jednym na bok poszla:)

Gość makabrrra
ja ostatnio widzialm jak sobie taksowkarz panne w pola wiozl :D i co moze ma zone gotowa na sex w domu coziennie a mimo to rucha na boku? na to reguly nie ma , ajk facet jest ok to poczeka chocby z miesiac a jak mysli chujem to skorzysta z kazdej okazji