Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć ze sobą

Jak pozbyć się lęku przed...

Polecane posty

Witam. nie wiedzialam w jakim dziale umiescic swoj temat, ale zdecydowalam, ze tu. Borykam sie z powaznym problemem. Mam 20 lata, pochodze z biednej rodziny, dobrze sie ucze i chcę !! podjąc pracę. Ale...panicznie boję się rozmowy z pracodawcą. otrzymywalam już wiele atrakcyjnych propozycji pracy i w ostatniej chwili wycofywalam się !!!! nigdy nie mialam problemu z naiwazywaniem kontaktów z ludźmi...czy ktoś coś podobnego przeżywa ?? bardzo proszę o rozmowę

Potrenuj rozmowę przed lustrem i jak już będziesz wyobraź sobie pracodawcę bez ubrania :) Pomaga :)

Gość ilujiu
a mozesz mi wyjasnic w jakis sposob otrzymywalas wiele atrakcyjnych ofert pracy w wieku 20 lat? Pracodawcy sami sie do ciebie dobijali? Ciekawe...

szukam pracy juz stalej ...nie wiem z czego to wynika, ale rozmowe kwalifik. do takiej pracy traktuje zupelnie inaczej, czyli powazniej...mam za sobą bardzo duze doswiadczenie w pracach dorywczych, szczegolnie w marketingu, w sezonie.. nie potrafie sie przelamac, paralizuje mnie jak ktos do mnie ma zadzwonic i najczesciej odmawiam przyjscia na spotkanie !!!!! wiem, ze to moze miec podloze psychiczne !!!!!! :(