Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój telefon jest pojebany

telefon sam kasuje numery?

Polecane posty

Gość mój telefon jest pojebany

nie wiem co jest grane, nie usuwam nigdy nic z książki telefonicznej, a dzisiaj dzwoni do mnie mój facet, którego telefon potraktował jak obcą osobę niewpisaną do książki, czyli wyświetlił się sam numer. szukam go w książce i nie ma :o to samo było z przyjaciółką, tatą, moim szefem. i często zdarza się, że nie odbiorę ważnego telefonu, bo jak nie mam ochoty na gadanie z obcymi to nie odbieram i wychodzą dziwne kwiatki, że facet się obraża, szef ma pretensje, przyjaciółka się na mnie wydziera, a przecież nie znam wszystkich numerów na pamięć, żeby wiedzieć kto kiedy dzwoni :o takie coś się powtarza, wpisuję do książki znowu, a po jakimś czasie nie ma. o co kurwa chodzi? :o

Gość wnioskuje....
dziwne......

Gość jaki model?

Gość SAMASARA
spróbuj przestawić listę by pokazywało kontakty z karty sim a nie z książki adresowej, lub odwrotnie.

Gość debilka1234567890
siły nieczyste nawiedziły twój telefon

Ja mialam to samo u siebie, po prostu numery same mi sie kasowały, bez jakiejkolwiek ingerencji kogokolwiek. Po pewnym czasie numery wrocily, ale potem znowu tak mi telefon fiksował. Pozniej jakos juz wszystko bylo w porzadku.