Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinciaaaaa000

Czy mogłabym być w ciąży?

Polecane posty

Gość paulinciaaaaa000

Jestem tutaj pierwszy raz...nie mam sie do kogo zwrócić z moim problemem, więc pomyślałam,że sie zapytam was...mam nadzieje,że weźmiecie powaznie moje pytanie,gdyż bardzo mi na tym zalezy...boję sie...mam zaledwie 16 lat:( tydzien temu całowałam się z moim chłopakiem i on ocierał sie o mnie...byliśmy ubrani,ale podczas całowania długo się o mnie ocierał..nie jestem doświadczona, więc nie wiem czy mogło dojsc do zapłodnienia,ale mam dziwne objawy...jestem ogólnie szczuplutka a ostatnio zauważyłam,że troszeczkę urósł mi brzuch...mam ostatnio wielki apetyt,ale wczoraj dostałam okres...miałam duże upławy,ale za to dzisiaj mało co.troche mnie to zaniepokoiło...(zawsze drugiego dnia,miałam takie upławy jak pierwszego) Proszę:(....powiedzcie mi czy mam się obawiać czy coś sobie niepotrzenie wrkęciłam?

Gość hjhuihihjh
NIE.

Gość gryczka
Na pewno nie jesteś w ciąży. Na 100%.

Gość wefghbvn
TaK! Jestes w ciąży!!!!!!!!!!!!!

Nie możesz być w ciąży .Porozmawiaj z mamą na temat seksualności lub poczytaj w internecie .Pozdrawiam :)

Gość paulinciaaaaa000
Dodam jeszcze,że ostatnio mam całyczas ochote na cos słodkiego....ale mam nadzieje,że to wszystko tylko przypadek...

Gość paulinciaaaaa000
up:( niech sie jeszcze ktoś wypowie...

mogłabyś tak durnych prowokacji nie robić..czy ty myślisz ze my tu wszyscy jestesmy debilami... no może parę osob..:P

Gość Cougargirl21
uczyc sie gowniaro a nie ocierasz sie o chłopaków i głupie pytania zadajesz. Na biologii sie raczej nie uważało, prawda?

Gość paulinciaaaaa000
do LadyMagga: Co wy wszyscy macie z tymi "prowo"? czuje sie poprostu fatalnie! Nie wyobrażam sobie,że mogłabym teraz urodzić dziecko! Czytałam dzisiaj troche o obiawach ciąży i niektóre mi sie zgadzaja,typu,że mam wiekszy brzuch,coś mi sie dzieje z okresem,jestem cały czas głodna,i nachodzi mnie coraz czesciej na słodkie...Ja poprostu chce mieć pewnosc...chce zeby znalazła sie osoba ktora będzie mi to potrafiła wytłumaczyc w taki sposób,że nie bedę już miała wątpliwości,że się myle i będe mogła spać spokojnie... Nie wiem poprostu czy mogło dojsc do zapłodnienia przez ubranie..nie wiem,czy przy takiej długiej bliskosci i pod wpływem podniecenia sie tak nie stało..:(

takie zapłodnie jest jak na razie jedyne opisane w historii. Przeżyła je jedna żydowska kobieta, zwana Maryją, matka Jezusa.

Gość Pipi...0987
żal mnie ściska za du**. Bachorze?? Nie wiesz co to jest zapłodnienie?? Myślisz ,że jak cie chłopp dotknie bedziesz w ciąży?? Maaasakra. Siano w główce. Ty do przedszkola uczęszczasz????

nie no rece opadaja...hehe dzieciaku do szkloy marsz a nie latac za chlopakami i jeszcze nie wiesz co sie skad bierze...brawa dla mamy niech ci dalej opowiada o kapuscie to daleko zajdziesz albo juz niedługo zajdziesz heheh:P

dlaczego od razu tak agresywnie. Dziewczyna może jest jehowitką, i skąd ma wiedzieć, w Biblii o tym nie pisze.