Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiula1526

Studia

Polecane posty

Witam wszystkich oraz liczę ,że ktoś mi udzieli odpowiedzi na moje pytanie. Otóż chciałabym wiedzieć czy na studia zaoczne przy nowej maturze wymagany jest przedmiot dodatkowy.. Pozdrawiam

Gość callendariooooooop
nie ma różnicy czy studia zaoczne czy studia dzienne. Jak potrzebne do dziennych to do zaocznych tez

to wszystko zalezy od kierunku studiów. na jednych sa wymagane przedmioty dodatkowe, a na innych nie.. musisz poczytac na stronach uczelni, tam na pewno wszystko jest napisane..

cudowna wenus, tez jej tlumacze ze na niektóre trzeba miec a na inne nie.. ja chcialam isc na zaoczna psychologie i tam wymagana byla biologia, ci którzy jej nie mieli mieli nikłe szanse na to aby sie dostac na studia.. ale np moja kolezanka szła na zaoczna kosmetologie i nie musiała miec dodatkowego. to sprawa indywidualna uczelni

Ludzie w sekretariatach uczelni sa na tyle niekompetentni, że sami nie wiedzą jak jest.. a ja mam problem bo w tym roku będę zdawała maturę a wiem już ,że muszę iść na zaoczne więc gdyby nie było potrzeby po prostu nie zdawałabym dodatkowego... Wolałabym się lepiej przygotować z obowiązkowych

Weź, dziecko, telefon i zadzwoń na uczelnię. Za moich czasów tak się właśnie zdobywało informacje - pytało osobę kompetentną i zorientowaną w temacie, np. panią z dziekanatu?

dokladnie uczelni. ja bylam na socjalnym profilu i tez myslalam o psychologii.. ale nie chcialam sie meczy c z biologia:D a w dodatku 3 lata psychologii pedagogiki itd w pigułce wystarcyzło mi by zreozumiec ze to nie dla mnie :) za bardzo sie w to wkręcam a potem w zyciu osobistym , NADAL wyszukuje we wszytskim jakiś powodów itd snuje teorie blabla :D no nie dla mnie :) A jestem na administracji.. nie trzebabylo dodatkowego ogólnie w mojej uczelni nie trzeba dodatkowych.. na pedagogike rowniez

Gość zal zalamana
Boze i takie tepe jak but osoby jak KASIA BEDA STUDIOWAC ;/ Ehhh polskie studia to juz kompletnie stracily renome w dzisiejszych czasach ;/

zal zalamana, !! nie przesadzaj, po prostu jak już pisałam wyżej wolę się przygotowac z trzech obowiązkowych przedmiotów!! a to, że nie idę na dzienne studia, ale wybacz nie moja wina!!!!!!!!!! Więc mnie nie obrażaj!!

Gość ale tu nie chodzi
ze ktos cie obraza ... zal stwierdzila fakty :) Nie potrafisz znalezc informacji odnosnie rekrutacji na stronie uczelni ? Podaj stronke to ci powiemy co powinnas zdawac ...

Nie jestem na tyle głupia, żeby tego nie sprawdzić!! po prostu wchodząc na daną stronę jest informacja dział w budowie i podany nr tele więc zadzwoniłam ale informacji nie dostałam.. dlatego postanowiłam zapytać innych...

Dzieki mimo wszystko.. po prostu spróbuje jeszcze raz zadzwonic może akurat trafie na osobę bardziej kompetentną