Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodnica

spodnica

Polecane posty

Gość spodnica

mam pytanie nie jestem juz mloda mloda dupa, jestem troche po 30tce potrzebuje rad - jakie spodnice moglabym nosic? w czym wypada kobiecie w tym wieku chodzic? nie chce pokazywac zbyt duzo moich nog znudzily mi sie tradycyjne dzinsy z gory dzieki za rady i propozycje

Gość olowkowa jesli masz figure

Gość Chanelka :)
yyy.... w czym wypada? Co z tego ze jestes po 30? Jestes zapewne kobieta ze wsapniala dusza. Zamknil oczy. Pomysl. W czym masz chec chodzic. Jestes Pania swojego zycia.... miej gdzies co mowia inni

30 lat? i pytasz w czym mozesz chodzic ? We wszystkim kobieto jestes mloda!!! Mozesz nosci moniowki, midi i maxi w czym tylko dobrze wygladasz i swietnie sie czujesz.

Gość spodnica
hmm... dzieki, dziewczyny :-) to mile co piszecie, ale mam swiadomosc swojego wieku i tyle mam tylko jedna spodnice :-O wlasnie czarna olowkowa, dobrze sie w niej czuje i dobrze w niej wygladam, ale jedna to za mlo, no i nudno troche...

Gość mam 3 ołówkowe
(kocham ten fason) i bombkę przed kolano mam 26 lat i kompleksy z powodu grubych ud.

wszystko siedzi w twojej głowie. założę się ze przed 30 też nie nosiłaś spódnic lub tylko od czasu do czasu. ostatni dzwonek na minówki. nie oszukujemy się dziewczyny tylko nie wielu z nas uda się utrzymać taki wygląd nóg żeby móc bez kompleksów nosić mini po 50. pomyśl kiedy będziesz pokazywać nogi jak nie teraz? chcesz całe życie nosić coś do kolana? przełam swoje myślenie zadbaj o nogi i ubieraj spódniczki. oczywiście wszystko zależy od okazji mini w pracy nie wskazana ale impreza na mieście z koleżankami? wypad do kina z partnerem? spacer? pokaż nogi jak nie teraz to kiedy? początkowo nie musisz rzucać się na głęboką wodę - mini ale pomyśl trochę o tym co siedzi w twojej głowie i zmień nastawienie do swojego ciała i wieku. zawsze możesz ubrać leginsy lub grube rajstopy i od razu poczujesz się swobodniej. Masz ołówkom spódnice i dobrze się w niej czujesz więc może pójść w tym kierunku. dokupić kilka w tym fasonie w różnych długościach (za kolano, w kolano przed kolano, do połowy uda), kolorach i materiale? opisz swoją figurę bo bez tego ciężko doradzać fason. masz szeroki wybór w tym roku (zarówno w zimowym i letnim sezonie) moda kocha sukienki i spódnice. Pomierz także sukienki i tuniki.

Gość spodnica
no tak, wczesniej tez nie nosilam zbyt duzo spodnic jesli chodzi o moja figure, to nie jestem modelka, ale tez nie grubasem, mysle, ze wygladam zupelnie jak normalna kobieta, ktora wlasnie ma troche komplesow na punkcie swoich nog - nie sa idealne, z calego ciala wlasnie ich nie cierpie, ale tez nie jest tak, ze placze po katach z tego powodu, potrafie wyjsc w tej mojej jedynej spodnicy z usmiechem na ustach poszukuje wzorow spodnic takich, by moc w nich wlasnie wyskoczyc gdzies na spacer, do kina... najbardziej odpowiadaja mi dlugosci do kolan lub troche przed kolano hmmm... tuniki... mam wrazenie, ze chyba zbyt duzo by odslonily, jak na kobiete w moim wieku, to juz raczej odpada

spodnica- troche po 30 tzn ile?? bo panikujesz jakbys dobiegala 50 :P przeciez nie musisz zakladac skorzanych mini i plastikowych szpilek, mozesz wybrac elegancka spodnice ktora pasuje kobiecie prawie w kazdym wieku :) tutaj masz spodnice z top sercet http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tradycyjnie/kolekcja_damska/spodnice/10/all zostaly zdominowane przez olowek :) a tutak pencil skirt w roznych odslonach i kombinacjach znalezione dzieki dr Google :D http://www.google.pl/images?q=pencil+skirt&hl=pl&prmd=ivs&source=lnms&tbs=isch:1&ei=uAqCTIK6Bs2KswbO3fTrCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&ved=0CBEQ_AU&biw=1503&bih=633 a tu roznosci: http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,7183316,Hit_sezonu__spodnica_jak_diament.html http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,7581339,Eleganckie_spodnice.html i przeglad roznych marek: http://avanti24.pl/moda/w/sp%C3%B3dnica/1 moze znajdziesz cos dla siebie :) a tuniki dlaczego mialyby zbyt wiele odslaniac?? tak jak napisala nibys mozesz zalozyc grube rajstopy lub legginsy zeby poczuc sie mniej naga :)

a zapomnialam dodac ze zbliza sie jesien wielkimi krokami a za nia zima, wiec zaraz wkroczymy w kozakowy sezon :) jesli masz kompleksy z powodu nog teraz bedziesz mogla je zaslonic kozakami a do tego ubrac spodnice np do kolan :) dzinsy pojda na bk, a ty moze zaczniesz przyzwyczajac sie do innego zestawu ubraniowego :)

oczywiscie linki nalezy skopiowac do przegladarki a nastepnie usunac spacje, niech zyje kafe...