Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piterek-23

Jak żyć po rozstaniu...

Polecane posty

Gość piterek-23

Witam. Muszę się w końcu komuś wyżalić. Miesiąc temu rzuciła mnie żona dla innego, tak się zakochała że szok. Mamy po 29lat byliśmy ze sobą 11lat, mamy czteroletniego synka. Myślałem, że nam się układało a tu taki cis w plecy. Byliśmy na "swoim" już 8lat mieliśmy wszystko co przeciętny kowalski mieć powinien, a nawet więcej. Nie piję, nie pale od 3 lat (teraz znów popalam) nie awanturuje się-myślałem że tego kobiety właśnie oczekują od faceta. Nawet jakoś nie potrafię opisać swojej historii słowami-brak słów. Serce aż krwawi i pyta dlaczego ? Jak tu dziecku powiedzieć co się dzieje. Ono cały czas pyta kiedy tato i mama znów będą się przytulać i czy my jeszcze Go kochamy.

:( to bardzo przykre.. niestety jesli zona chciała odejsc, to jej wybór.. nic juz nie zmienisz, ani nie cofniesz.. mogles byc dla niej dobry i w ogole, ale czasem tak jest ze w zwiazku cos wygasa i czesto jedna ze stron szuka czegos nowego. podejrzewam jak mozesz sie czuc.. teraz na czym musisz sie skupic to dziecko.. nie moze ono sie czuc odrzucone, przez to, ze ty czujesz sie zle. wez sie w garsc w zyj dla niego, a po jakims czasie wszystko sie ulozy. jestes jeszcze mlody, mam nadzieje, ze jeszcze kiedys ulozysz sobie zycie

Gość piterek-23
Nie wiem jak mogłem być jeszcze lepszy niż do tej pory byłem dla swojej żony. Z dzieckiem spędzam każdy wolny czas. W sumie to dzień u mnie wygląda tak, praca, dziecko i czasem sen. Poza synkiem nie widzę świata i sensu dalszego życia.

Może byles za dobry? Kobiety takie są.. tak źle, tak nie dobrze.. ---racja i zrozum w tym przypadku kobiety:( teraz najważniejsze żeby dziecko nie odczuło waszego rozstania ...

Gość piterek-23
Chyba nie da się tego tak zrobić, aby dziecko tego nie odczuło. Już teraz choć ma 4 lata to zadaje takie pytania, że aż serce się kraja.