on201011 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Witam . Pisze z konta chlopaka. Strasznie sie boje wiec mam nadzieje ze dostane odpowiedzi jakies normalne. To wiecc on wlozyl mi do pochwy palce, na palcach byla zaschnieta sperma. Dodam ze przedtem 2 lipca dostalam okres a zrobil to 15 . strasznie sie balismy ale ulyzlo mi jak 31 lipca dostalaam okres :) Potem bylo kilka takich zabaw ale jestesmy pewni ze on mial swoja sperme tylko na rekach jestem pewna na 10000% ze nie popelnilismy juz tego bledu. Jestem jeszce dziewica. Robiac to za kolejnymi razami ja mu.. a on lekko dotykal mi bo jak zrobil to za 1 razem to tak mnie strasznie klulo w srodku ze nie moglam zyc.. Ale teraz zaczelu sie schody :( 31 nie dostalam okresy :( mam nudnosci nie raz rano.. czesto chodze siku, powiekszykly mi sie piersi ale to tak pare milimetrow . Czekalam dzisiaj an okres ale nie dostalam . CDzy moge byc w ciazy. MAm dopiero 15 lat :( . I nigdy nie uprawialam sexu nawet tylko 1 raz ta nieostrozna zabawa.. ale raczej zaschnietym palcem ze spermy w ciaze nie zajdziesz. Teraz juz nie wiem co mam myslec.. Nie hcce miec dziecka :( .. Moze okres powinnam dostac za kilka dni. Pomozcie mi BLAGAM ! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bianka28 Napisano Wrzesień 3, 2010 Dziewczyny czy wy mieliście lekcje biologi w szkole wogóle???? kochana nie martw się bo napewno nie jesteś w ciąży,nawet nie wiesz jak trudno jest zajść w ciąże ,wiem to ze swojego doświadczenia:(niestety i nie przejmuj się bo napewno to nie ciążą:)a takie nieterminowe okresy zwłaszcza w młodym wieku to normalne za parę dni napewno dostaniesz miesiączke także wrzuć na luz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 dzieki ;) tyle sie naczytalam.. ze juz nie wiem jak myslec.. teraz bylam u chlopaka i rozmawialismy o tym wszystkim i ponownie mowilismy ze w tym miesiacu nie wlozyl mi palca ze sperma do pochwy.. ;) sama jestem pewna tego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 strasznie boli mnie brzuch na dole ;( i glowa.. nie wiem co robic ;( pomozcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 pomozcie mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strapadabaju Napisano Wrzesień 4, 2010 a jak my ci mamy pomoc? jestes jeszcze dzieckiem,boze 15lat!!!! i takie zabawy???dziewczyno troche rozsadku! oczywiscie ze mozna zajsc w ciaze przenoszac na rekach sperme-tym bardziej jesli mialas plodne dni i sluz ktory sprzyja zaplodnieniu. zanim sie wezmiecie za takie zabawy trzeba sie troche podszkolic i poczytac chociaz. w glowie mi sie to wszytsko nie miesci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 ta tylko ta spermana jego palcach byla zachniata , wrecz jej juz prawie nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bianka28 Napisano Wrzesień 4, 2010 Popieram poprzedniczkę oczywiście,to za wcześnie na takie zabawy chyba:( ale nie przejmuj się te objawy o których piszesz to są przed miesiączką ,za kilka dni dostaniesz okres i będzie oki:)ale będziesz mieć nauczke na przyszłość że sex to nie zabawa bo z tego może być mały bebinek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strapadabaju Napisano Wrzesień 4, 2010 plemniki w niesprzyjajacych warunkach moga zyc okolo godziny-czyli jesli zabawialiscie sie w ciagu tej godziny wszystko jest mozliwe. oczywiscie mowimy tu o skrajnosciach ale mozliwosc istnieje...... ja zanim rozpoczelam jakiekolwiek pieszczoty z chlopakiem ( a mialam lat 18) poczytalam cokolwiek i wspolnie z chlopakiem znalismy ewentualne zagrozenia.trzeba myslec glowa dziewczyno-nie inna czescia ciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papera Napisano Wrzesień 4, 2010 i ja popieram poprzedniczki, poczytaj troche o tych sprawach, dowiedz sie co i jak, a potem nie wipisuj takich rzeczy, bole podbrzusza czy bol glowy to jak najbardziej zespol napiecia przedmiesiaczkowego - normalka. 15 lat czy nie, nie ma tu znaczenia. Skoro planujesz zycie seksualne warto dowiedziec sie na temat roznych metod antykoncepcji i wybrac najstosowniejsza. Co po takich zabawach jak pozniej masz sie martwic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach