Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BabyDaisy*00*

Aż mnie cały żołądek boli...

Polecane posty

Gość BabyDaisy*00*

Witam. Mam problem przez który mnie cały żołądek boli. A więc mam chłopaka którego bardzo kocham ale on jest chyba ze mną tylko z litości :( mówi że mu zależy, że sie zżył ze mną ale to pewnie tylko takie gadanie...Ostatnio przy kłótni zerwał ze mną już któryś raz...:( wrócił stawiając warunek : że pozwole mu pisać i spotykać sie z innymi :( no i ja że go tak kocham i nie chce go stracić zgodziłam sie :( ale teraz jak z nim siedze a on przez cały dzień pisze esy z jakąś laska i co chwile sie uśmiecha gdy dostanie esa i gdy on pisze esa to cały żołądek mnie boli :( Czuje że ja nie dam tak rady :( czuje że sie we mnie coś gotuje od środka :( takie dziwne uczucie to jest :( Dziewczyny pomóżcie i doradźccie mi coś :( Błagam :(

wrócił stawiając warunek : że pozwole mu pisać i spotykać sie z innymi :) kocha Cię, na pewno. lubisz z siebie robić ofiarę losu? jakby mi facet taki warunek postawił to jeszcze dostałby kopa na odchodne.

Gość BabyDaisy*00*
Nie robie z siebie ofiary, tylko pisze to co mi na sercu leży i prosze o normalne odpowiedzi a nie takie jak ta wyżej...

Dlaczego pozwalasz się tak traktować ? Nie widzisz, że on Ciebie nie szanuje ? Przecież jego zachowanie nie jest normalne. Sorry, za szczerość, ale najlepszym wyjściem byłoby chyba zakończenie związku.

napisałaś, że on jest chyba z tobą z litości. pisze do innych lasek. ????? jakiej rady potrzebujesz? jak z nim postępować, żeby się zmienił?

Myślę,że ten Twój związek nie ma sensu. Szanuj siebie dziewczyno! Nie pozwól sie tak traktować i poniżać! Przecież to jest jednoznaczny sygnał, że Twój chłopak szuka kogoś nowego. Odejdź od niego z podniesioną głową, tak żebyś mogła śmiało sobie spojrzeć w lustrze w twarz!

Gość BabyDaisy*00*
Być może właśnie takiej rady potrzebuje :(

Gość ...niecierpliwa...
Poniżasz się w ten sposób tylko, upokarzasz, niszczysz resztki poczucia własnej wartości i dla kogo? Dla jekiegoś doopka, który cieszy, to że go tak kochasz. On poprostu w odróżnieniu od ciebie dowartościowuje się tym, taka sytuacja mu schlebia, podbudowuje jego ego. I pewnie myśli, że skoro ty go tak kochasz, to z innymi dziewczynami też tak łatwo pójdzie, albo i lepiej. Otrząśnij się z tego snu i wykop tego pieprzonego gnojka, póki jeszcze czas, bo potem możesz tylko jeszcze bardziej cierpieć. Szkoda że nie ma komiczne, on by cię szybko uświadomił, bo tobie potrzebna jest terapia wstrząsowa, abyś przejrzała na oczy.

Gość dziewczę z kafe
Zostaniesz z nim, to będziesz się męczyć cały czas...rzucisz go-pocierpisz, pocierpisz aż w końcu się podniesiesz i będziesz dumna z siebie, że zakończyłaś taką krzywdzącą Ciebie relację.

Gość BabyDaisy*00*
Nie potrafie odejść od niego...:( nie dam rady sobie sama bez niego :( to jest moja pierwsza prawdziwa miłość :(

nie dam rady sobie sama bez niego to jest moja pierwsza prawdziwa miłość jak to nie dasz rady? no przestań. jest tylu fajnych chłopaków dookoła. na tym jednym świat się nie kończy. on i tak z Tobą zerwie jak tylko pozna jakąś nową. widzisz, że on już szuka.zostawi Cię i jeszcze będzie się śmiał, że jesteś naiwna.

Gość dziewczę z kafe
Z jego strony to nie jest ani prawdziwa, ani miłość, więc dziewczyno nie oczekuj od nas innej rady jak rzucenie tego doopka.

Gość BabyDaisy*00*
A jest jakieś inne wyjście niż rostanie ? Moge ja mu postawić jakiś podobny warunek żeby on sie zmienił i nie pisał z innymi ? Wiem że jedna poznał na czacie i sie z nią spotkał, co tam robili to nie wiem :( przerasta mnie już to wszystko i mam dość tego życia :( ja chce miłości :( takiej w której to ja będe kochać i będe kochana :( takiej w której to facet będzie sie prosić mnie bym z nim była a nie ja jego :(

Warunek możesz mu postawić, tylko pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo on powie, że się nie zgadza na żadne warunki i powie droga wolna i Ty znów zgodzisz się na wszystko. Ile masz lat?

Gość BabyDaisy*00*
Ale chce by tym facetem był mój obecny partner :(

Gość dziewczę z kafe
Jeśli chcesz zmienić faceta, to najlepiej wymień go na innego ;) Gdy dwoje ludzi się kocha, to żadne nie musi prosić, by to drugie z nim było.

Gość BabyDaisy*00*
Ja mam 18 lat, on jest starszy ode mnie..:( właśnie że tak to z nami jest :( jak tylko ja coś powiem to zaraz że moge iść droga wolna i onmnie nie trzyma na siłe :( a mama mi mówiła że mam sie nie prosic chłopaka o nic :( nie błagać by wracał :(

Gość Jose Mourinho
" wiem że jedna poznał na czacie i sie z nią spotkał, co tam robili to nie wiem " Dziewczyno czy Ty naprawdę po tym jak się spotykał z inną dziewczyną i nie wiesz co z nią robił chcesz z nim być ? No sorry ale to trochę śmieszne ? Postaw się w sytuacji jakie on by Ci zrobił piekło gdybyś Ty chciała takie coś zrobić ... Uciekaj od niego bo i tak nic z tego nie będzie a on ma Cie jedynie za koło zapasowe że jak mu z jakąś nie wyjdzie to zawsze wie że Ty go kochasz i nigdy go nie rzucisz ... Zachowaj chociaż trochę godności

pewnie, ze nie błagać. On wtedy wie, że może robić wszystko na co ma ochotę. A jak jeszcze płaczesz przy nim... z moim pierwszym chłopakiem byłam prawie 3 lata. Gówniarze przed 20, ale już planowaliśmy wspólną przyszłość, mieliśmy wszystko ustalone, gdzie będziemy mieszkać, nawet imiona dla dzieci mieliśmy wybrane. Po 3 latach on ze mną zerwał. Miałam wtedy 19 lat i wydawało mi się, że świat zawalił mi się na głowę. Płakałam strasznie CAŁE 2 TYGODNIE:). Potem mi przeszło. I tez tak jak Tobie wydawało mi się, że strasznie go kocham, że TO TEN itp. Masz dopiero 18 lat, jeszcze wiele przed Tobą. Szkoda marnować czasu na gościa, który Tobą pomiata. On i tak z Tobą zerwie.

Gość BabyDaisy*00*
Też mamy wspólne plany na przyszłość, czesto mówi że kiedyś będziemy jechać tam i tam, że zamieszkamy tam i tam, kupimy to i to...Nie wiem czy chce zerwać ze mna czy tak poprostu pisze z innymi (robi to dlatego że ja miałam kilku partnerów seksualnych w tak młodym wieku, a pierwszy raz w aucie z dwoma gościami:(...) ale ja wtedy byłam młoda głupia i nie miałam rodziny przy sobie :( tata umarł matka wyjechała z kochasiem za granice :( byłam sama ze starszym bratem w domu :(

Gość szczeraJestem
młoda i głupia to Ty jestes caly czas;] nie masz szacunku do samej siebie, a chcesz by inni Cie szanowali...zastanów się dziewczyno...Mam nadzieję, że cały ten topic to prowokacja, bo jak sobie pomyślę, że chodzą po świecie takie dziewczyny to aż słów brakuje....

Gość BabyDaisy*00*
Szacunek mam do samej siebie... Widze że na tym forum nie ma już normalnych ludzi :) no cóż...idę sobie :( papa