Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rynio

problem z sexem ...

Polecane posty

Mam dosyć duży problem ... kocham się normalnie z dziewczyną i gdy zaczynam czuć że zaraz dojdę i po jakichś 15 sekundach dochodzę to nie ma wgl spermy tylko pojawia się zwykła woda... czy w tym płynie znajdują się wgl plemniki ? myślę że nie bo czytałem o tym ale chcę usłyszeć jeszcze inne opinie.Chciałem podkreślić że od nie dawna tak się dzieje ....

znajduje sie 999999999999999999999999999 plemników. nie czytałes? to jest taka specjalna' mega sperma' zawierajaca wiecej plemników:) głowa do góry!

Chodzi o to że dziś kochałem się z moją dziewczyną i gumka pękła lecz to nie była sperma tylko właśnie woda... czy to może jest mocz ... nie mam bladego pojecia ;( Boję się teraz okropnie ..

ale powiedz czy my mielismy twoją sperme pod mikroskopem zeby zobaczyc czy sa plemniki czy nie? My tego nie wiemy. nikt tego nie wie:) może jedynie lekarz.

Gość Joanna878
Może lepiej poszukaj jakiegoś forum lekarskiego albo e-maila do seksuologa i spytaj go. Chciałabym ci pomóc, ale nie mam pojęcia co to może być, bo pierwszy raz o czymś takim słyszę.

Gość według mnie.............
to sperma jest taka wodnista, ale lepka zarazem. Jest lekko przeźroczysta. Więc nie wiem czy sprawdzałeś i czy dużo tego miałeś.

Miałem normalną spermę,była biała i lepka a to dosłownie mówię wam że jak woda,wgl nie jest lepka,nic w tym stylu,może być taka opcja że to jest mocz ? I czy mogą być w tym plemniki?:(