Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemniezrozumiały

problem z dłońmi

Polecane posty

Słuchajcie nie wiem co się stało mój facet dzisiaj dostał takich wyżłobień na paznokciach w kształcie U, nie wiem co to jest, wygląda to jak palce przytrzaśnięte drzwiami od auta lub jak za mocno spiłowana płytka po tipsach,nie jest to ani sine ani nie podeszło krwią... ale ani nigdzie nie uderzył ani nic i nie wiemy co to może być? Może miał tak ktoś z was kiedyś?

Gość debilka1234567890
co wy wyprawialiście w nocy????????????????????????

szok la organizmu.moze pracował w płynach szkodliwych?lub cos w tym stylu.niech kupi witaminy ogólne i na paznokcie sa w aptece.niech sie zapyta o witaminy na paznokcie.nie umrze....

Nie wiemy co to w ogóle...ma to na oby dwóch dłoniach...nie wiem może uczulenie na jakiś kosmetyk..ale znów uczulenie i wyżłobienia na paznokciach? Nie wiem?

Gość AnetaGriko
A brał może jakieś suplemanety diety, mój mąż brał jakieś i od tego miał dziury w płytce paznokciowej, na wylot... Jak bierze niech przestanie, bo to na 100% od tego

Brał spalacz tłuszczu...ale to chyba nie od tego?

Gość AnetaGriko
No pewnie że tak, mój mąż brał coś podobnego, tylko nie pamiętam już niestety co to takiego było...ale niech lepiej nie bierze, bo jak mu się zrobi jak mojemu, to się chopaczyna zadziwi, ból jest poprostu nie do opisania, jak dotknał zimnego lub cieplego, to aż mu lzy sie pokazywaly w oczach, a on nie jest histeryczny jakiś ...ale to płytka była tak zniszczona że mięso wychodziło

Gość kolorowaulicasezamowa
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujj!!