Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmena2010

faceci mający utrzymanki

Polecane posty

Gość carmena2010

Czy znacie osobiście facetów którzy mają kochanki sponsorują je? Są wolni?żonaci?co nimi kieruje?czy tylko chęć posiadania kawałka fajnego ciała który jest dostępny zawsze i wszędzie kiedy chcą?

Gość carmena2010
pytam, bo jedna ze znajomych osób przyznała sie między wierszami, że spotyka się z taką dziewczyną...facet po 30 ustawiony, full kasy..stanu wolnego...strasznie mnie to zastanawia czemu to robi

Gość porcelanowa lalka
ja znalam 3 takich panow. Kazdemu z nich zalezalo na rozrywce nie tylko na seksie. Jeden byl zonaty, a reszta wolna

Gość porcelanowa lalka
aha i to fajne cialo nie bylo dostepne zawsze i wszedzie kiedy chcieli wiec nie to nimi raczej kierowalo

Gość carmena2010
jest zapracowany, nie ma czasu na poznawanie sie z drugą osobą na budowanie zaufania...jednak jakoś ciężko mi to pojąć...czy nie lepiej mieć stałego partnera, mieszkać z nim, sypiać..tylko bzykać z jakimiś d*podajkami

Gość carmena2010
jak to nie było dostępne?chyba jeśli się sponsoruje pannę to ma być na każde zawołanie? A czy ten wolny ustatkował się?ma żonę/dziewczynę?

Gość carmena2010
*ci wolni

Gość porcelanowa lalka
nie prawda ze ma na kazde zawolanie, masz bledne pojecie o takim ukladzie. Jeden wolny mezczyzna ma obecnie zone i dziecko

Gość carmena2010
zgadza się, nie mam wiedzy na ten temat układów sponsorowanych bo nie należę do panien tego pokroju :) Interesuje mnie tylko czemu dorosły facet nie chcę się ustatkowaći związać z kobietą atrakcyjną fizycznie, intelektualnie i na podobnym poziomie materialnym co on

Gość porcelanowa lalka
nie wiem, ale wydaje mi sie ze ci mezczyzni sa po nieudanych zwiazkach i nie chca sie rozczarowac. Albo po prostu boja sie zwiazkow powaznych, odpowiedzialnosci, malzenstwa itd. Wola wygodny i prosty uklad

Gość porcelanowa lalka
to nas oswiec:D ja akurat troche wiem o facetach, a szczegolnie o takich, ktorzy chca miec utrzymanki

Gość carmena2010
czyżby jakaś du*odajka się odezwała? szkoda że tak szybko zamilkła:) chętnie posłuchałabym jej wywodów na ten temat

Gość porcelanowa lalka
ok, nie wiem nic. Lepiej?:D

Gość lodowa pistacja
Ja jestem taka utrzymanka i nie jestem na kazde zawolanie ;). Dla mnie facet musi zarabiac kase, byc na poziomie intelektualnym i musi byc zadbany :). Moja rola w tym "ukladzie" to przyjazn, sex, wygoda i miedzynarodowe towarzystwo biznesowe. Moj "sponsor" byl zonaty ale wzial rozwod dla mnie :).

Gość lodowa pistacja
Od poczatku naszej znajomosc (przed jego rozwodem) to ja zawsze dyktowalam warunki i to on byl na moje zawolanie :). Jak sie chlopa wychowa to bedzie skakal jak wierny psina :)

Gość lodowa pistacja
masz racje marzylam o luksusie i ten luksus otrzymalam :)

Gość sranie na czekanie
ale dziecko powyzej ma fantazje ty i biznesowe towarzystwo buhahaha :O

Gość lodowa pistacja
Jaki mam patent na mojego pana? OTOZ,JESTEM: dziwka w lozku, wspaniala kucharka, kokietka i pania do pokazania w towarzystwie :)

Gość Pistacjo co dla Ciebie jest
luksusem?

Gość porcelanowa lalka
Bylam utrzymanka trzech mezczyzn, o ktorych pisalam wczesniej (oczywiscie nie w tym samym czasie, z kazdym bylam w innym okresie) i nigdy nie bylam na zawolanie, nigdy mnie nikt do niczego nie zmuszal, warunki ustalalam ja na poczatku znajomosci. Cale studia sie tak utrzymywalam. I jeden facet tez stracil dla mnie glowe, malo tego nawet mi sie oswiadczyl co bylo glupie, bo musialam zerwac z nim kontakt. Tak wiec roznie to bywa

Kobieta jest egocentrykiem z natury. Przyciąga ją jedynie ZYSK. Kiedy ktoś może, bo go stać, czemu by nie? Żona już dawno uporządkowała swoje podejście do jego jestestwa słowami: Do niczego tyś. A młode ciało, czyni młodą duszę, ze starego umysłu.

Gość lodowa pistacja
Tak, wiem drogie panie, ze prawda boli ale jezeli chcecie byc pewne swoich facetow/mezow "ze was nie opuszcza az do smierci" to powinniscie spelniac w/w warunki. Inaczej kochanki wam ich odbiora i to szybciej niz myslicie :)

Gość sranie na czekanie
pistacje wena chyba opuscila albo ten rzekomy lowelas zadzwonil i udala sie wyswiadczyc mu przysluge seksualna za pudelko dropsow

-nie odpowiedziałaś na moje pytanie..?

Gość lodowa pistacja
nie musze pracowac na dom (spelniam sie jako tlumacz bardziej jest to kwestia hobby niz pracy), nie musze martywic sie o kredyty, kupujemy wszystko za gotowke, moge sobie pozwolic na wszystko. czyz to nie jest luksus w dzisiejszych czasach? dla mnie jest :)

kupić wszystko to znaczy?

Gość lodowa pistacja
to znaczy, ze kupuje to co mi sie podoba, to co jest potrzebne....i nie mam na mysli kolejnego samochodu czy mieszkania, bez przesady. Czasami chodzi o glupia bizuterie... wchodze i kupuje, nie liczac czy starczy na prad, kredyt itp. Pragne poprawic swoje wypowiedzi. Nie tylko ja kupuje ale kupujemy :)

Gość to dlaczego pistacjo
nie wyjdziesz za niego za mąż?? jak taki cudowny książe z niego :)

Gość lodowa pistacja
O malzenstwie nie ma mowy ;) I w tym tkwi kolejna cecha mnie samej, a mianowicie niepewnosc. Mezczyzna nigdy ale to nigdy nie powinien czuc, ze kobieta jest jego. tzn, nie mozna pozwolic aby czul sie zbyt pewny partnerki. Szczypta niepewnosci oplaca sie :)