Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co roic boje sie

petting...........................................................

Polecane posty

Sluchajcie... niedawno uprawailam petting z chlopakiem. Tzn bylismy w bieliznie i spodniach, najpierw ja go piescilam, pozniej on mnie lecz przez koronkowe majtki badz przez spodnie, przez chwile tylko dotykal mnie bezposrednio po lechtaczce... nastepnego dnia dostalam prawidlowo okres(czyli mialam dni nieplodne prawda>?)...lecz boje sie ze jest mozliwosc ciazy:( To glupie wiem, ale jeste po prostu mloda dziewczyna. Czy byla mozliwosc w opisanej sytuacji na zajsce w ciazy> strasznie boli mnie podbrzusze, ale nie wiem czy to juz nie na tle psychcznym

dodam ze byl to moj pierwszy petting...i moze stad te obawy. Sa tu moze osoby ktore uprawiaja petting juz dluzszy czas?i jest wszystko ok?

Gość kolyndara
nie jesteś w ciąży nie ma opcji . dostałaś okres ;) nie ma czym się martwić. podbrzusze może boli cię bo masz owulację albo to całkiem cos innego. po za tym chyba w palcu nie ma planików ? a nawet jakby były to nie wsadził ci palca do pochwy ?;D

Doradzcie... prosze:(

Gość paulinusia23
nie ma takiej możliwości w tym przypadku, który opisałaś no bo przecież dostałaś okres, a ból podbrzusza nie jest raczej symptomem ciąży:)

Gość kolyndara
plemników*

Gość jesteś w ciąży
ty gówniaro - do książek marsz a nie głupoty Ci w głowie !? Gdzie byli rodzice w tym czasie ? Powinni Ci porządne lanie sprawić !!

nie wsadzil mi palca do pochwy, piescil mnie przez majtki, tylko przez chwile dotykal mnie bezposrednio po lechtaczce Mnie nigdy brzuch nie bolal w czasie dni plodnych. A to prawda ze przed okresem ma sie dni nieplodne?

Gość f999
na 99% obstawiam ze jestes z krakowa:) mam racje? czy sie myle? aaa tak w ciąze nie zajdziesz;p;p

nie jestem z krakowa, a co?

a czy ktos z was uprawia petting i ma tez tego typu obawy czy tylko ja jestem taka dziwna? xD to moj pierwszy raz i strasznie sie boje

Gość jesteś w ciąży
nieprawda !! jesteś w ciąży debilko !! zachciało się gówniarzom poczuć co to dorośli ! Wstyd, po prostu słów brak. Na kolanach do Częstochowy marsz błagać o przebaczenie ! I weź się lepiej do nauki bezbożnico jedna, co to z Ciebie wyrośnie !! Rodzice już wiedzą że jesteś tak rozwiązła na lewo i na prawo ??!!

Gość f999
a nie, bo tak myslałam,,,, aile masz lat? tez miałam takie obawy;d

Gość kolyndara
nie martw się i już na pewno nie jesteś w ciąży.

bo ja juz od tygodnia czytam te fora i zawrotu glowy dostaje:P Czytalam ze niby jak na palcu jest sperma i dotknie sie narzadow rozrodczych kobiety to moze dojsc do zaplodnienia..; ale z drugiej strony na jego palcu raczej nic nie bylo a nawet jesli to dotykal mnie bezposrednio w "tych miejscach" doslownie przez chwile... Martwi mnie tylko ten bol brzucha..to juz chyba na tle psychicznym

Gość jesteś w ciąży
ssałaś mu ? wyplułaś czy połknęłaś ? co za łachudra jedna ! ach ta dzisiejsza młodzież - kurwi się taka jak samice nosorożca 500 lat temu.... ręce tylko załamać, no !!!

nie bede odpowiadala na Twoje posty, bo nie jestes tutaj po to aby prawic mi kazania. Licze tylko na pomoc niektorych uprzejmych osob. Jak nie mozesz mi tego zaoferowac to do widzenia:)

Gość f999
ok, upsokoj sie dziecinko:) powiedz nam wszytskim ile maasz lat i jak masz na imie?

Gość kolyndara
miałaś dni niepłodne do tego więc naprawdę nie masz czego się bać.

Gość f999
"jestes w ciązy" to brzydka dziewica, która nigdy nie doznała tej wspaniłej rozkiszy z facetem i tylko ci zazdrosci, nie przejmujmy sie nią:)

jestem Martyna i mam 18 lat. To mowicie, ze serio nie mam sie czego bac i moge spac spokojnie?:)

Gość jesteś w ciąży
o wy pyskate wy !! gówniary jedne, dorosłości się zachciało ? Ja z moim frankiem już 6-tkę odchowałam - a seks był z nim znakomity - pod pierzyną w gumiakach było super. A wy nawet do ślubu nie czekacie - tylko już, jeden uśmiech chłopaka i głupia siksa do łóżka leci i nogi napaleńcowi rozkłada !! Skaranie boskie !!!! TFU !!!

Gość f999
o jasne:) spij spokojnie;p

Gość kolyndara
musisz spać spokojnie ;) miałaś dni niepłodne, on w ciebie nie wszedł, nawet nie miał wytrysku z tego co piszesz ;p do tego na drugi dzień miałaś okres . czekaj na następny i się nie stresuj już.

aaaa co do wytrysku to moze nie byl to sam wytrys ale ten płyn na pewno...

Gość jesteś w ciąży
zdrowaśki mów żeby sie zdrowe urodziło.... będziesz wychowywać bękarta grzesznico i ladacznico !! gdzie byli twoi rodzice ? jak im teraz w oczy spojrzysz jak z brzuchem wrócisz do domu ?? Skaranie boskie ? Jezu, przebacz tej ladacznicy !!

Mozesz juz przestac?:( Ja mimo wszystko, mimo ze wiem, ze zasjcie w ciaze w taiej sytuacji to absurd to sie boje.............. a moze nie absurd? ;((( aaaa odpoweidzcie mi, dlugo juz uprawiacie petting? uwazacie bardzo? czy jak to u was wyglada? panikujecie tez tak czy tylko na poczatku?

Gość smart girl
masz 18 lat a jesteś taka głupia? Dziecko jak nie wiesz co to jest seks i jak się zachodzi w ciążę to SIĘ DO TEGO NIE ZABIERAJ. Istnieje MINIMALNA możliwość przeniesienia spermy do pochwy przez palce, ale on musi go tam WSADZIĆ idiotko! To że dotknie łechtaczki nic nie znaczy... Społeczeństwo głupieje...

Gość smart girl
"aaaa odpoweidzcie mi, dlugo juz uprawiacie petting? uwazacie bardzo? czy jak to u was wyglada? panikujecie tez tak czy tylko na poczatku? " To musi być prowokacja...