Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co roic boje sie

petting...........................................................

Polecane posty

Gość jesteś w ciąży
Bóg Cię pokarał !! Za Twoją głupotę i rozwiązłość !! On wszystko widzi i każdy poniesie odpowiedzialność za swe niecne postępki !!!! Jedyne co teraz możesz zrobić to jak będzie córka to nazwij Teresa i oddaj do zakonu a jak syn to nazwij Roman na cześć wielkiego Giertycha i to będzie wielki Polak który naszą Ligę poprowadzi znowu do sukcesów. Słuchaj mnie, ja Ci dobrze radzę. Nie jedno przeżyłam....

Gość papera
krwawienie misiaczkowe nie jest wcale gwarancja, ze wczesniej nie doszlo do zaplodnienia. Zanim ktos zacznie sie wywyzszac niech sie dokszalci i zaoszczedzi glupich komentarzy komus kto nie ma wielkiego doswiadczenia w 'tych' sprawach. Ty raczej nie jestes w ciazy, dzieci nie roda sie ze zwyklego dotykania reka.

Gość nie wiem co roic boje sie
ale jesli na palcu mogla znalezc sie sperma...badz ten plyn...

Gość smart girl
No przecież kurwa powiedziałaś, ze Ci nie wsadził?? To jak mogła dostać się do pochwy powiedz mi??

Gość kolyndara
tak dzień wcześniej ją macał a na drugi dzień miesiączka no sorry musiała by mieć wielkiego pecha żeby zajść.a o ile mi wiadomo płodne występują 14 dni przed spodziewana miesiączką a nie 1 dzień. I co wy z ty dokształcaniem? jak chcecie imponować to idźcie na studia z tym związane.

Gość smart girl
Dziewczyny jakie dni płodne? On dotknął jej łechtaczki przez chwile. Tak to było cały czas przez majtki. No nie bądźcie śmieszne! Jakim cudem ma z tego wyjść dziecko? Litości...

03.09.2010] 21:04 [zgłoś do usunięcia]jesteś w ciąży o wy pyskate wy !! gówniary jedne, dorosłości się zachciało ? Ja z moim frankiem już 6-tkę odchowałam - a seks był z nim znakomity - pod pierzyną w gumiakach było super. A wy nawet do ślubu nie czekacie - tylko już, jeden uśmiech chłopaka i głupia siksa do łóżka leci i nogi napaleńcowi rozkłada !! Skaranie boskie !!!! TFU !!! ty święta a nie wiesz, że kościół nie uznaje gumek dewoto tylko kalendarzyk małżeński

Gość papera
ja nie wem. moze ktos sobie jaja robi? Jesli ktos nawet by sie kochal bez zabezpieczenia zawsze istnieje mozliwosc ze w taki czy w inny sposob plemnik moze przezyc i dojedzie do zaplodnienia. Dlatego mowie ze miasiaczka nie jest stuprocentowa gwarancja. Jesli to nie sa zadne jaja, pouczcie dziewczyne, wy od razu tak znikad dowiedzieliscie sie wszystkiego? Wiem ze mowi sie ze przez petting moze dojsc do zaplodnienia, mysle jednak ze sa to znikaome szanse, trzeba bylo by troche poczytac na ten temat. Pamietam jednak ze ja tez kiedys mialam podobne problemy. Taka kolej rzeczy.

Gość kolyndara
papera ja juz głosze w kilku watkach taki problem, czy jeśli dostało się okres raczej normlany nie zważyłam żadnych zmian trwał 6 dni (jak zwykle ) to nadal można obawiać się ciąży dodam że spóźnił się ok 3 dni. bo czytałam ,że laski dostawały krwawienia i nie wiedziały o ciąży;/