Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzomadrze

Powazny problem. Blagam o pomoc/rade

Polecane posty

Gość bardzomadrze

Witam. Mam pytani dotyczace korzystania z internetowego konta bankowego - ipko inteligo. Otoz, sprawa wyglada tak, ze zawieruszylam gdzies kartke z numerem klienta, a zeby bylo smieszniej - mialam na niej zapisane haslo (wiem, wiem, Darwin bylby dumny). Czy osoba, ktorej ta kartka wpadlaby w rece moglaby dysponowac moimi pieniedzmi, mimo ze nie ma karty kodow jednorazowych? czy istnieje mozliwosc zmiany sposobu, w jaki dostawaloby sie te nieszczesne kody? Nie moge zadzwonic na infolinie ipko, bo potrzebny jest mi do tego numer klienta, ktory ja - o ironio - zgubilam. Jest piatek wieczorem wiec przede mna caly weekend zgrzytania zebami ze zgrozy. Blagam o odpowiedz i ewentualne rady. pozdrawiam

Gość jhvhgfchfjknmjk
bez karty kodow to niczego nie zrobi..przeciez do kazdej operacji to potrzebujesz

Gość jhvhgfchfjknmjk
jedyne co to obczai twoje dochody hyhy

Gość bardzomadrze
a czy przypadkiem nie ma mozliwosci bezposredniej zmiany formy w jakiej dostaje sie te kody? np na sms? niektore serwisy podaja kody smsami. chociaz, chyba raczej nie mozna tego zrobic "z marszu"

Oczywiście istnieje możliwa zmiana sposobu weryfikacji danych operacji, np. zamiast kodów, smsy na dany numer. Ale żeby tego dokonać, należy skonsultować się z ludźmi z infolinii, którzy zadają bardzo szczegółowe pytania, w stylu nr pesel czy też imie panienskie matki. Obca osoba nie jest w stanie odpowiedziec na te pytania. Tak czy siak, zadzwon na infolinie lub w poniedzialek udaj się do banku, zeby zablokowali tamten numer i przydzielili Ci nowy :)