Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ata261

czy to mozliwe ze to ciąza

Polecane posty

Gość ata261

witam:))) dreczy mnie problem otoz kochalam sie z chlopakiem bez zabeapieczenia w 4 dniu cyklu teraz jestem w 16dc. dodam ze moje cykle sa dosc nieregularne tj. 23,25do 28 dni. dzisiaj zaczełam odczuwac bóle w podbrzuszu i od paru dni mam ogólnie mówiac raz doline raz euforie... naczytałam sie w internecie różnych wypowiedzi moze wy pomożęcie:((( czy to moze byc objaw ciazy...

Gość papera
ata261 ..nie weim czy to ciaza czy nie... Jak to nie ciaza i nie starasz sie o dziecko to nie ryzykuj juz wiecej! Stosuj prezerwatywy albo tabletki hormonalne. Co po takim seksie jak pozniej masz sie zamartwiac?

Gość ata261
ja sie nie martwie:))) bardzo bym chciala aby to bylo to:)))

Gość ata261
chcialabym tylko dowiedziec sie czy przy tak nieregularnych cyklach to mozliwe

Gość papera
badz spokojna, jak dzidzius bedzie chcial przyjsc to przyjdzie. Ja niestety niewiele wiem o objawach ciazy. No ale tak dla wyjasnienia, cykl liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki... ten 4 dzien cyklu to byl naprawde 4?

Gość ata261
dokladnie 4:) dodam ze maje miesiaczki trwaja trzy cztery dni nigdy dluzej

Gość żona palacza 31
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?