Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitttyyyy

Zapodajcie jakieś ładne imię dla chłopca, tylko żadnych Alanów, Igorów, Natanów

Polecane posty

Gość Marcin.....,,,,
piękne imię

Gość hitttyyyy
Jakubów od zatrzęsienia jest

Gość hitttyyyy
no i co, żadne imię mnie nie porywa niestety

Gość Rudy7777
To może jakieś imiona na XXI wiek... Krzemowit, Interneton, Fuzjusz, Termojądrek, no i moje ulubioe... Renderus :D

Gość Rudy7777
...Wizjusz, Metrosław...

Gość tak na poważnie
hitty - a co nie pooba ci sie w imionach bartek, michał, pawel, fabian czy wojtek albo dawid? ładne imiona.

Gość Rudy7777
Kosmopolitiusz

Gość Rudy7777
Spidosław

Gość Rudy7777
A tu takie na zakończenie tematu... Morimentek

Gość lubie seriale.................
Michał, Marek, Samuel, Bartek

Gość mamusiaDAMIANKA
Damian :)

Gość Rudy7777
Dobra... pozwólcie, że was wyręczę...Aaron Abdon Abel Abelard Abercjusz Abigail (f.) Abraham Absalon Abundancja Abundancjusz Achacja Achacjusz Achacy Achilles Ada Adalbert Adalberta Adalgunda Adalruna, Alruna Adalryk, Alderyk Adalwin Adalwina Adam Adamina Adamnan Adaukt Addar Adela Adelajda Adelard Adelina Adelinda Ademar Adolf Adolfa Adolfina Adrian Adriana Adrianna Aelred Afra Afrodyta Afrodyzja Afrodyzjusz Afrodyzy Afrykan Agapit Agapita Agapiusz Agata Agatangel Agaton Agatonik Agatonika Agenor Aggeusz Agis Aglaja Agnellus Agnieszka Agrykola (m.) Agrypin Agrypina Agryppa (m.) Ahmed Aida Aidan Aisza Ajaks Akcjusz Akwila Akwilin Akwilina Alan Alana Alba Alban Albert Alberta Albertyna Albin Albina Albwin, Albuin Aldegunda Aldhelm Aldmir Aldona Aldowin Aleksa Aleksander Aleksandra Aleksja Aleksy Alfeusz Alfons Alfonsa Alfonsyna Alfred Alfreda Alicja Alina Alipiusz Alma Alodia Alodiusz Alojza Alojzja Alojzy Alwar Alwin Alwina Amadea Amadeusz Amalberga Amalgunda Amalia Amancjusz Amand Amanda Amaranta Amat Amata Ambrozja Ambroży Amelia Amfiloch Amilkar Amira Ammonia Ammoniusz Amon Amonaria Amonariusz Amos Ampelia Ampeliusz Ananiasz Anastazja Anastazy Anatol Anatola Anatolia Anatoliusz Andromeda Andronik Andrea Andromacha Andrzej Andrzeja Andżela Andżelika Aneta Angela Angelika Angelina Anian Anicet Aniceta Aniela Anioł Anita Anizja Anizjusz Anna Ansbert Ansgar, Ansgary Anter Antioch Antoni Antonia Antonin Antonina Antuza Antyd Antym Antypas Antypater Anuncjata Anzelm Anzelma Apolinaria Apolinary Apollina Apollo Apollon Apolonia Apoloniusz Apulejusz Arabela Arbogast Archelaus Archibald Ardalion Arediusz Areta Aretas Argea Argeus Argymir Ariadna Arian Ariel Ariela Arkadia Arkadiusz Arkady Arlena Arleta Armand Armida Armin Arnold Arnolf, Arnulf Aron Arsacjusz Arseniusz Artemia Artemiusz Artemizja Artemon Artur Arwid Arystarch Arystea Arysteusz Arystokles Arystyda Arystydes Asaf Asenata Askaniusz Asklepiades Asman Aspazja Aspazjusz Aspazy Asteria Asteriusz Astryda Asumpta Asynkryt Atalia Atanazja Atanazy Atenaida, Ateniada Atenodor Atenogenes Aubert Audoen Audomar August Augusta Augustyn Augustyna Auksencja Auksencjusz Auksenty Aulus Aurea Aureli Aurelia Aurelian Aureliusz Aureusz Aurora Awentyn Awit Awita Baalis Babilas Bachus Bakchus Balbin Balbina Baldomer Baldomera Baldwin Baldwina Balladyna Baltazar Barabasz Barbacjan Barbacy Barbara Barbatus Barlaam Barnaba (m.) Barnim Baroncjusz Bartłomiej Bartłomieja Bartosz Basjan Basjana Batylda Bawon Bazyla Bazyli Bazylides Bazyliusz Bazylisa Bądzsław Bądzsława Bdzigost Beat Beata Beatrycze Beda (m.) Bega Benedykt Benedykta Beniamin Benicjusz Benigna Benignus Benon Benona Benwenut Benwenuta Berengar Berengaria Berenika Bernadeta Bernard Bernarda Bernardyn Bernardyna Berta Bertold Bertrada Bertram Bertrand Bertyn Besarion Bezprym Będzieciech Będzimir Będzimysł Bianka Bianor Bibian Bibiana, Bibianna Biecsław Biecsława Biedrzysław Biryn Biezrząd Biezuj Biruta Blanda Blandyn Blandyna Blanka Blizbor Błażej Błażeja Bodzepor Bodzęta (m.) Bogdała (m., f.) Bogdan Bogdana Bogna Bogodał Boguchwał Boguchwała Bogudar Bogufała Bogumił Bogumiła Bogumysław Bogurad Bogusąd Bogusław Bogusława Boguwłość (f.) Boguwola Bogwidza (m.) Bogwiedz Bohdan Bohdana Bolebor Boleczaj Boleczest Bolelut Bolemir Bolemira Bolemysł Bolesław Bolesława Bona Bonawentura (m.) Bonfilia Bonfiliusz Bonifacja Bonifacy Boromea Boromeusz Borys Borzuj Borzygniew Borzymir Borzysław Borzywoj Bożebor Bożeciech Bożeciecha Bożena Bożydar Bracsław Brajan Bratomir Bratumił Bratumiła Braturad Brenda Brendan Briok Brodzisław Bromir Bronimir Bronisąd Bronisław Bronisława Brosław Bruno Brunon Brygida Brykcjusz Budziboj Budzigniew Budzimir Budzisław Budzisława Budziwoj Budziwuj Bułat Burchard Bygost Bytomir Carmen Cecylia Cecylian Cecyliusz Cedmon Celeryn Celeryna Celestyn Celestyna Celia Celina Celiusz Celzjusz Cezaria Cezariusz Cezary Cezaryna Charłamp Charłampa Charytyna Charyzjusz Chionia Chloe Chociebąd Chociebor Chociemir Chociesław Chocsław Choroman Chrystian Chryzant Chryzanta Chryzogon Chwalibog Chwalimir Chwalimira Chwalisław Chwalisława Cibor Cibora Ciechomir Ciechosław Ciechosława Ciecierad Ciecimiar Ciecirada Ciesław Ciesława Cieszybor Cieszygor Cieszymir Cieszymysł Cieszyrad Cieszysław Cieszysława Cirzpibog Cirzpisława Cymbarka Cyntia Cyprian Cyra Cyrenia Cyriak Cyriaka Cyrus Cyryk Cyryl Cyryla Cyryn Cyryna Czabor Czasław Czasława Czcibor Czcibora Czcirad Czcisław Czedrog Czesbor Czesław Czesława Czębira Czębor Częstobor Częstobrona Częstogoj Częstomir Częstowoj Częstowojna Czścibor ..mam pi... sać dalej ?? :D

Gość lesny dzban
lepsze będzie jakieś na 'ś' * Ścibor * Ścibora * Śnieżka * Świebąd * Świebor * Świebora * Świeciech * Świecław * Świedarg * Świegniew * Świelub * Świemił * Świemir * Świerad * Świetlana * Święcsława * Święsława * Świętobor * Świętomir * Świętomira * Świętopełk * Świętosław * Świętosława * Świętożyźń (f.) :O

Gość Rudy7777
Zajebistosz

Gość a moze Seweryn ?
;)

Gość lesny dzban
o a teraz strzał w 10 -> Mszczuj obok takiego imienia nie można przejść obojętnie :D

Gość specjalista po stażu
...Bo Januarego tak się dziecino zdrabnia, po prostu:)

tobie ze stażu to zależy żebyś ją przekonał do januarego;D

zapomniane, a piękne i istotne dla kultury i tradycji polskiej dwa imiona męskie to Wojciech i Albert:) tak będą mieć moi synowie na imię, jeśli będę ich kiedyś mieć.

Gość ciocia flocia
Albert Artur Arkadiusz Darek Rafał Karol Andrzej Jarosław

Gość a jak te
Maksymilian i Karol moje typy

Gość xxy
Adam <kwiatek> dla faceta meeega męskie wg mnie, a w dzieciństwie poprostu Adaś :)

Gość krochmalll
Ja swojego syna chcę nazwac Emil albo Karol

Miałam się nie odzywać:)...ale imię mojego syna padło tylko raz:)to chyba fajnie że nie jest takie oklepane:).My wybieraliśmy imię żeby pisownia i wymówienie (mieszkamy w Angli)było takie samo jak w Polsce i jest DANIEL,mi sie podoba więc polecam.

Gość cdgvadf
jaromir

Gość jolapaulina88
Adam - najpiękniejsze imię męskie :) Marcin, Artur ;)

Ja mam Igorka... Fakt,że mało komu się podoba, ale mi owszem:) Ja miałam problem, bo do chwili porodu mówili, że dziewczynka będzie. To może Rafał, Sebastian, Adrian...