Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jefhuiwheh773

pytanie o jej łechtaczke

Polecane posty

Gość jefhuiwheh773

moja dziewczyna 20lat jestem jej pierwszym partnerem ona utrzymuje ze sie nie masturbuje i osiaga orgazmy pochwowe podczas stymulacji palcem bądź palce+seks. i teraz pytanie: zawsze kiedy pieszcze ja lub ona jej łechtaczke to jej zdaniem nie kreci jej to i nie odzczuwa specjalnej przyejmnosci z tego i woli normalna penetracje. czy to normalna sytuacja ze kompletnie nie lubi i nie odczuwa wiekszej przyjemnosci ze stymulacji łechtaczki?

Gość jefhuiwheh773
nadmienię, iż jej łechtaczka jest wielkości pomidora i sprawia mi kłopot jej pieszczenie. musze robić to dwiema rękami, a czasem prosić o pomoć mojego czarnoskórego tatełe... :(

myslę, że to kwestia czasu (jeżeli niedawno rozpoczeliście taka aktywność) i rozpieszczenia, ale bardziej czasu. Może spytaj delikatnie, czy może chciałaby być pieszczona tam w jakiś inny sposób (mimo, ze się i nie masturbuje, to sama siebie powinna wyczuwać)?

Gość po prostu nie umiesz trafić w
łechtaczkę :P

Gość jefhuiwheh773
właśnie planjemy zabawę w tarmoszenie pieroga :D🖐️ onanisci

Gość jefhuiwheh773
probowalismy pod przysznicem ona paluszkiem ja jezykiem ale nic. ona mowi ze nic specjalnego. jednak mowi ze nie martwi jej to i ma cudowne orgazmy normalnie. ale ciekawi mnie tlyko to ze to chyba dziwna sytuacja

Gość jefhuiwheh773
właśnie, że trafiam. każdy kopniak w jej krocze trafia na jej "pomidora" :D

Gość jefhuiwheh773
ostatnio próbowaliśmy w garażu. ona mnie karcherem, a ja ją łyżką do wymiany opon. i nic :(

probowalismy pod przysznicem ona paluszkiem ja jezykiem ale nic. ona mowi ze nic specjalnego. jednak mowi ze nie martwi jej to i ma cudowne orgazmy normalnie. ale ciekawi mnie tlyko to ze to chyba dziwna sytuacja

Nauczysz się kiedyś... ;) Ale najpierw ona się musi nauczyć :D No chyba że nie będzie chciała się nauczyć bo nie będzie potrzebować tego do szczęścia. Powodów dla których nie kręci jej taka zabawa może być tysiąc począwszy od tego że się wstydzi siebie swojego zapachu albo boi się że ty się zrazisz... kończąc na tym że ma czułą łechtaczkę i panicznie boi się że ja urazisz niedelikatnym ruchem i jest to dla niej na tyle nieprzyjemne że skupia się tylko na tym strachu co uniemożliwia jej skutecznie czerpanie przyjemności. A to że się nie onanizuje choć dziwne to możliwe. Zaproponuj jej żeby zaczęła może pozna lepiej swoje ciało.