Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkooooo ja, ewentualnie ja

pytanie dotyczące szkoły - wejdźcie, proszę.

Polecane posty

Jestem teraz w klasie 3 LO i zastanawiam się co po nim robić: czy iść na studia (jeszcze zbytnio nie wiem na jaki kierunek) czy wyjechać za granice (bo mam taką możliwość). Tam jednak nie wiem czy będę miała szansę się uczyć dalej, tak więc będę tylko po LO. Wybrać studia w Polsce czy prace za granicą?

nikt nie doradzi?

Gość Alidło123
Myślę, że lepiej zacznij studia, za granicę zawsze możesz wyjechać astudia teoretycznie też, ale jest to już trudniejsze pozdrawiam i życzę trafnego wyboru :)

Gość żona palacza 31
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Myślisz, że lepiej zacząć i skończyć studia w Polsce, niż nie zaczynać tutaj, a wyjechać za granicę? Sama nie wiem... Jestem w kropce, bo chciałabym i mieć wykształcenie i kasę.

wyjedz za granice ja tak zrobilam 9 lat temu,skonczylam liceum i wyjechalam do uk.nie zaluje,mieszkam nad morzem ,dobrze zarabiam ,pracuje w biurze,jesli znasz bardzo dobrze obcy jezyk i jestes inteligentna to wszystkie drzwi szeroko otwarte.Studia wyzsze w Polsce to dla mnie strata czasu i pieniedzy chyba ze jestes patriotka i wiazesz swoja przyszlosc z Polska wtedy idz na studia and wish for the best

Gość Alidło123
Musisz sama podjąć decyzję, ale myślę, że tutaj zdobycie wykształcenia będzie łatwiejsze, jadąc już będziesz coś miała. Oczywiście nie gwarantuje to sukcesu, ale nawet jak sie nie powiedzie, możesz wrócić i nie zaczynasz od zera.

Gość pojechalabym na sudia
za granice - 2 w 1