Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młode i już nie niewinne

Dlaczego małot studentek to dziewice?

Polecane posty

Dla kobiet miarą męskości jest to ile facet zdążył już przeruchać kobiet. Czym ma więcej na koncie, tym jest silniejszym samcem wartym zainteresowania.

Gość Milaaaaa20
owszem Dominik ale tylko dla szmat, nie uogólniajmy już tak jak napisał Loooser są porządni ludzie z zasadami

Gość a dlaczegooo
no co ty nie powiesz dominik. a faceci nie chca wcale kurew? jasne... chca zeby im laska robila wszystko od orala po anala bo jak nie to chooj i ida po naloznice. Jak rasowi kurwiarze.

Gość tylko brzydkie kobiety
chca prawiczkow. reszta nimi gardzi

Gość a dlaczegooo
ale z dominikiem nie ma co dyskutowac jak juz widac na forum. Koles pewnie ruchal wszystko i teraz ma jakiegos hifa, wiec zwala wine na baby hahaha jak to tylko typowy chujodajca potrafi :o

Gość tylko brzydcy faceci
chca dziewic. reszta nimi gardzi.

Do wszystkich się wypowiadający: Przede wszystkim moi drodzy - więcej szacunku dla rozmówcy. To w jakim stanie jest czyja błona dziewicza, nikogo z Was nie upoważnia do dogryzania komuś! Ja sama mam 21 lat, teraz zacznę III rok studiów i nadal jestem dziewicą, a czystość planuję stracić dopiero z tym jednym, najlepiej mężem. Nie potępiam jednak nikogo, kto wcześniej zdecydował się na współżycie. To indywidualna sprawa każdego człowieka. A męska postawa czasami naprawdę poraża hipokryzją: każdy chcę dziewicę za żonę, ale do ślubu z seksem już im nieco ciężej czekać.... :/

Gość normalni faceci
anal nie wymagaja

Gość normalni faceci
anala na pierwszej randce nie wymagaja.

Wszystkie kobiety które się puszczaly za młodu, szukają teraz porządnego faceta. Przykro mi, teraz to my mamy was w dupie.

wymaganie szacunku do rozmowcy na tym topiku to niewykonalne przedwziewziecie. Wiadamo ze sa rozni ludzie, 'dziwki' i 'czysci', normalni i nienormalni itp itd po obu stronach barykady. No ale przeciez nie o to tutaj chodzi :D kolesie zarzucili ekstremalne podejscie w stosunku do kobiet wiec nic dziwnego ze co po niektorzy dosadnie sie kloca ze to dziala w obie strony :P Kazdy wie jak jest, ale wyzyc sie trzeba (najwyrazniej).

Wszyscy kolesie ktorzy kurwili sie za mlodu (jak dominik) teraz nchca wartosciowych kobiet a teraz to one maja ich w dupie.

Do Looooser - Masz rację, może. Ale podobnie jak w przypadku kobiety, tak i o "czystego" mężczyznę trudno, jeśli nawet nie trudniej. Nie wiem, może to kwestia tego, że mężczyzną trudniej jest się przyznać do faktu, że jeszcze nie uprawiali seksu, w obawie, że zostaną źle osądzeni przez otoczenie? Do dominika1000 - Może i w tym, co piszesz jest nieco prawdy. Sama znam małżeństwo, w którym kobieta przed ślubem spała prawie z każdym mężczyzną z otoczenia swojego i męża, który to swoją drogą był zawsze spokojnym człowiekiem. Ale jeśli on to akceptuje i są szczęśliwi to dlaczego nie? Ja osobiście nie chciałabym związać się z mężczyzną, który zaliczył pół mojego roku...

Fringe - doskonale Cię rozumiem i popieram - porządne dziewczyny też chcą porządnych mężczyzn :)

Mimoza, rzecz w tym ze kolesie nie spia z babkami dla innych babek lecz dla innych kolesi (zeby sie pochwalic). I to jest ta 'presja otoczenia' Kobieta parwiczka nie zjedzie tak jak zrobi to inny koles ktory wiele mial.

Ja tego doświadczam osobiście, raczej zainteresowanie miałem bardzo małe, praktycznie wszystkie znajome i koleżanki wolaly inny typ faceta. Teraz jak już się wyszumiały, przespały z przynajmniej dziesięcioma takimi typami, to role się odwróciły. Nagle mam branie jak nigdy.

no ok dominik ale wiesz ze to dziala w obie strony? Ile to gosci sie 'wyszumialo' i teraz szuka dziewic (bo dziwica = porzadna wedlug ich myslenia). Podejrzewam ze ten sam powod dla ktorego normalna babka nie chce goscia ktore wiele mial, a mianowicie brak potencjalnego zaufania. Koles mysli - ehh puszczala sie ze wszystkimi to mnie tez zdradzi. ale tak samo mysli kobieta. Podejscie bardzo egistyczne - no ok ja sie wyszumialem/am ale moja pratnerka/partner nie moze! Najlepiej sie nie kurwic no ale w dzisiejszych czasach gdzie seks jest wszechobecny, ludzie daja sie zlamac presji.

Fringe - tak, wiem, że to presja otoczenia, że mężczyzna powinien być zdobywcą, alfą. Ale uważam, że mężczyzna pewny siebie, znający swoją wartość, nie odczuwa potrzeby udowadniania kolegom, jaki z niego "gość". Ci, którzy chwalą się ilością kobiet, podbojami, nie są dojrzałymi mężczyznami, dla mnie to jeszcze dzieciaki, które spierają się, kto ma większą i lepszą kolekcję żetonów. Dominik1000 - więc nie pozostaje mi nic, jak tylko pogratulować "brania" i życzyć byś w końcu znalazł tej, której szukasz.

Gość najgorze jak mloda dziewczyna
ma za soba seks analny

Gość lilala11
Myślisz, że warto być dziewicą do czasu studiów? NIE! A wiesz czemu? bo jak się zapytałam mojego chłopaka kiedy przestał być prawiczkiem to mi szczęka do samej ziemi opadła. 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!! (nawiasem mówiąc ja jak miałam 20 lat) I co k***a??? I ja mam się szanować jak mój przyszły mąż kur**ł się jak jeszcze był dzieckiem??? Mam do niego żal i przez to co mi powiedział patrzę na niego jak na człowieka gorszego gatunku, na dniach to zakończę, bo tak się nie da. A ogólnie kobiet w swoim zyciu miał tyle, że mózg staje. Żałuję tylko, że pierw mnie okłamał, a dopiero teraz coś mu strzeliło do łba żeby być szczerym... więcej tego nie zrobi.

mimoza zgadzam sie calkowicie, ale czasami ciezko wymagac takiego podejscia u nastolatkow ktorzy tak bardzo chca sie przypodobac otoczeniu. A wzorce stereotypowe tego jaki ma byc facet i jaka ma byc kobieta wciaz niestety sa aktualne. Dzis juz nawet nie mozna spojrzec na reklame srajtasmy w ktorej nie byloby wyseksualizowanej babki. Mlode pokolenie rosnie i uczy sie z mediow, ze trzeba byc super seksi, ze sex to sila i trzeba go zasmakowac jak najwiecej zeby byc 'kims'. Natomiast faceci patrza na te obrazy medialne, w polaczenia z faktem iz oczekuje sie od nich bycia zdobywcami, wiec nic dziwnego ze trakuja kobiety przedmiotowo. To jest bardzo ogolne podejsie oczywiscie. Nic nie zastapi umiejetnosci samodzielnego myslenia w kreowaniu sibie i ocenianiu innych.

Gość do lilala11
a co prawiczkami ktorzy trafiaja na niedziewice?

lilala11 Zaskoczyłaś mnie, sądziłem, że każda kobieta będzie dumna z takiego faceta, co już od najmłodszych lat nabierał tak cennego doświadczenia.

Gość co do sylwestra to przesadza
ja studiowałam w latach 2001-2006 i kończąc studia, znałam 3 dziewice w moim wieku (miały wtedy 24 lata). całe studia w mieszanym akademiku , takim imprezowym. one wcale nie brzydkie. i co wy na to?? ja też mieszkałam w tym samym akademiku, miałam chyba z 10 okazji stracić cnotę nie wiem z kim :p tzn z kimś dopiero co poznanym, ale jakoś umiałam "opanować chuć" i straciłam dziewictwo (w akademiku :P ) z moim drugim "prawdziwym " chłopakiem, mając 22 lata. .

Gość lilala11
Też na pewno mają żal do tych kobiet, że miały już kogoś wcześniej. Ale powiem Ci szczerze, że wolę mieć za sobą bujną przeszłość seksualną niż być dziewicą, zakochać się w facecie który nie jest prawiczkiem i do końca życia mieć żal do niego, że on nie trzymał się w ryzach dla swojej małżonki, taka myśl to życie z bólem już zawsze. A zabrudzenie swojej przeszłości jest sprzeczne z sumieniem ale jest skutecznym sytemem obronnym przez raną na całe zycie.

Gość co do sylwestra to przesadza
lila1111 czy jak tam - popieram cie i współczuję :O nie chciałabym mieć męża-faceta, który mia łw łóżku więcej niż 3-4 kobiety poza mną. mój miał przede mną tylko 2, mamy zatem remis :P

Gość teraz to dzieiwic
wstrod studentek prawie nie ma

Gość lilala11
dominik1000 Absolutnie nie, to nie jest cenne doświadczenie tylko czerwona lampka aby od takiego uciekać jak najszybciej. Ehhh gdybym mogła cofnąć czas to zyłabym zupełnie inaczej...