Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona_mama

Mój 16-letni syn i sex!!!!???

Polecane posty

Gość Zaskoczona_mama

Witam, Od lat wychowuję 2 dzieci sama, młodszego syna(16), córkę(21) Postaram w kilku zdaniach wszystko opisać. Parę dni temu,usłyszałam parę nie miłych słów o moim synu,że zmienia dziewczyny jak rękawiczki,że wykorzystuje, "wabi na kasę"... i co gorsza wykorzystuje seksualni...!? Byłam w szoku - mój grzeczny syn? ,który pomaga, jest grzeczny, wychowany, dobrze się uczy!? Postanowiłam zapytać o to córki ,a ona mi na to : "Mamuś głupa rżniesz? przecież on już przeleciał całe osiedle" Zapytałam go oto ,a on z uśmiechem na twarzy odpowiedział: Jak znajdę taka kobietę jak Ty, to ją zacznę szanować. Co się z nim dzieje, próbowałam mu wytłumaczyć pewne rzeczy ,ale on nie da sobie nic powiedzieć - chodź zawsze liczł się z moim zdaniem . Co o Tym myślicie?

Gość Zaskoczona_mama
?????????

Gość riki tiki tak na wznak
Morał z tego jeden: Wyrosła z niego męska dziw.ka ;)

Poza tym w tych nieszczęsnych i popier.dolonych czasach nawet 13 latki już potrafią zakisić ogóra ;) A co dopiero 16 latek:o Pomyśl kobieto rozsądnie i nie rób z debila wariata, bo twój syn zaraz będzie pełnoletni:o

Gość odkladaj na alimenty

Gość Zaskoczona_mama
Z tego co wiem to męska dziwka. To facet ,który puszcza się za kasę. Wiec zanim coś napiszesz, pomyśl 2 razy:)

Na szczęście nie myślę w ten sposób jak ty ;) Gówno tak naprawdę wiesz co twój synuś wyrabia ;) W domu potulny jak baranek, bo mamusi przykład musi dać, a poza domem całkiem inny i do tego dypcyś ;) Żeś qrwa ślepa gorzej niż kret ;)

w dzisiejszych czasach większość młodzieży w wieku Twojego syna uprawia sex, kiedyś było inaczej, ale to było kiedyś porozmawiaj z nim o antykoncepcji, o szacunku do drugiej osoby itp :)

Gość Aisa5545
Zaskoczona_mama -prowokacja?

Gość fdeee
Niestety dla dzisiejszych nastolatków sex jest wyzuty z uczuć i emocji to czysta fizyczność... Nie pocieszy Cie to, ale tak własnie zachowują się gimazjaliści. Hitem jest zabawa w słoneczko tzn panienki leża w kole z rozłożonymi nogami (rozebrane od pasa w dół) a chłopcy kopulują z nimi , na sygnał zmiana partnerki, przegrywa ten, który pierszy dojdzie... Przeżyłam szok jak się dowiedziałam, które nasze gimnazjalistki biora w tym udział... same dobre uczennice z porządnych domów.

Gość Zaskoczona_mama
Być może :) Ale Ty się chyba wychowałeś/aś w oborze? takie słownictwo... Brak kultury szkoda mi słów na tak bezczelnych ludzi :)

Gość Aisa5545
A jak nie to - chce byc dorosly to niech bedzie, zalatw mu prace, niech Ci placi za obiadki i wynajem Tak zrobila moja kolezanka I po 3 m-cach synus zaczyna mowic o szkole, poprawie itp. Dzis dzieciaki lubia byc dorosli, ale nie tak jak trzeba

Gość Zaskoczona_mama
Nie wiem na jakim ja świecie żyje... No tak macie świętą racje... Nie wiem czy macie dzieci... ale jak się już ma to się myśli tak... moje są najgrzeczniejsze... dobre uczciwe... Po prostu jestem w szoku... Słyszałam o tego typu zabawach w gimnazjum... Też oczekuje zrozumienia... Od zawsze wychowuję dzieci sama... Rozmawiałam z synem na temat seksu, ale nigdy chyba nie brał mnie poważnie moze dlatego ,że jestem kobietą.

Gość czkawka.
Może spróbuj wyciągnąć od niego dlaczego tak postępuje. Piszesz, że wychowujesz go sama, często dzieci, które wychowywały się bez rodzica są bardzo niepewne siebie, wciąż szukają akceptacji u innych ludzi i być może on próbuje w ten sposób zapracować na podziw kolegów i upewnić się, że jest atrakcyjny dla koleżanek.

Gość Aisa5545
Ja mam dziecko jeszcze male, ale az sie boje co bedzie kiedys. Moja kolezanka ma mastoletnich chlopakow. Szczegolenie starszy zawsze sprawial jej problemy... Ale kobieta jest mocna i nieugieta On ma 18 lat i nie chc sie uczyc. Z chwila skonczenia szkly dala mu tydzien na znalezienie pracy. Znalazl.PO czym powiedziala, ze jest dorosly i jak chce z nimi mieszkac to musi placic za wynajem pokoju. kazala zaplacic 200 zl i chlopak placi. Ostanio z nia rozmawialam i mowila ze jeszcze troche i bedzie placil za obiadki. Po 3 m-cach juz chlopak zmadrzal, mowi o szkole. Ale ona powiedziala, ze teraz musi rok pracowac bo na szkole za pozno a po roku jak bedzie wszystko OK to jemu pomoze. Trzyma jednym slowem mocno za morde. Acha - jeszcze mu powiedziala, ze jak tyko wyczuje marihuane od niego lub w domu dzwoni na policje I wiem ze to by zrobila Chlopaktrzesie portkami Trzymamy kciuki za nia zeby zmadrzal

Gość Aisa5545
Twojemu tez nalezy sie taka szkola Chce byc doroslym? To prosze bardzo

Gość a powiedz co wolisz
zeby uprawial sex z kolezankami czy zeby walił sobie konia w pokoju ?

Gość bywalczyni...
Asia masz rację. Tak też zrobię... Tyle ,że syn nigdy nie sprawiał mi kłopotów... Tyle ,że jestem zniesmaczona jego zachowaniem.. rozumie 1,2 dziewczyna i sex ,ale codziennie jakaś inna? Tylko muszę wynaleźć jakaś inna karę teraz jest w 3 klasie gimnazjum... może praca na weekendy? Bo ode mnie grosza nie dostanie... teraz już wiem na co mu były potrzebne pieniądze... och..

Gość bywalczyni...
Nie chodzi o sam sex.. chodzi też o wykorzystywanie tych dziewczynek... przy czym mój syn bardzo się podoba... zdaje już sobie sprawę dlaczego, bo rozjaśniła mi tu jedna Pani umysł...

Gość Aisa5545
Muszisz byc twarda. Dzieci sa super psychologami. On juz wie jak Ciebie podejsc. Nie ustap. Zadnych nagrod teraz. Zobacz jakim on moze zostac czlowiekiem, jak teraz traktuje kobiety... kiedys jak jakas bedzie na tyle nierozsadna i sie zakocha, zajdzie w ciaze to jakim on bedzie mezem, ojcem? Musi nauczyc sie szacunku do kobiet Ma jakies obowiazki w domu?