Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calibababa

Problem z przyjaciolka

Polecane posty

Gość calibababa

Mam od dziecinstwa przyjaciolke. Wlasciwie nie przyjaciolke, jestesmy dla swiata przyjaciolkami a miedzy nami toczy sie ciagla rywalizacja. On jest osoba bardzo toksyczna, niesamodzielna, malo kontaktowa, w swoim srodowisku nie ma prawie przyjaciol, ale ja zawsze przy niej bylam ze wzgledu na sentymenty, glupote, nie wiem sama. Od kiedy zaczelysmy studiowac w innych miastach i stracilysmy troche kontakt zaczelo byc lepiej. Do tego lata...w czerwcu przyjechala mnie odwiedzic. Weszla w moje towarzystwo, poznala moich znajomych, nawet rozpoczela romans z moim najlepszym przyjacielem. Ja wtedy bylam w zwiazku z kims z tamtej grupy, zwiazek rozpadl sie 3 tygodnie pozniej zupelnie dla mnie niespodziewanie. Do tej pory jestem w glebokiej depresji. Ona nadal jest z moim przyjacielem i zaczyna nawet buntowac go przeciwko mnie, prawie zupelnie nie mamy kontaktu, utrzymuje tez kontakt z moim bylym, wszystko to odbywa sie za moimi plecami. Dzisiaj wyslala mi jedynie krotka wiadomosc: Kamil (moj dawny przyjaciel) zaprosil mnie na wesele :) (wesele bedzie znajomego z "tamtej paczki", ja nie jestem na nie zaproszona, bo bedzie tam moj byly). Nie wiem czy jestem zazdrosna czy ona robi jakis blad, ale coraz gorzej sie z tym czuje...

Gość lotar horyncki
Błąd to robią Twoi dawni znajomi. Nie zrywa się kontaktów bo rozpadł się związek wspólnych znajomych.

Gość jestes zazdrosna i tyle
pogodz sie ze szczesciem przyjaciolki