Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafka808182

Dlaczego CHUDZI mają DUŻE penisy?

Polecane posty

zabrzmiało to jak groźba, chyba nie będziesz mnie straszył swoim wielkim żylastym i może do tego obrzezanym choojkiem chłopcze o nicku z piekła rodem.

To była zaczepka w twoja strone..Do straszenia on nie słuzy...A obrzezany nie jestem .Chyba sie nie boisz?

Gość aż żal czytać
kurwa jesteście pojebani ? chudzi mają duże to co kurwa chudy przytyje to mu zmaleje jak schudnie to znowu mu urośnie ... to Geny Geny i jeszcze raz geny :)

Gość DARKHUNTER
SKORO OWŁOSIENI MAJĄ WIĘKSZE PENISY , TO MOGĘ ŚMIAŁO MÓWIĆ DO SWOJEGO PTASZKA PTERODAKTYLU:p

Gość DARKHUNTER
I DO TEGO JESTEM CHUDY:P

Gość buahahaha....
kurde...po co zakladacie te tematy? na kafeterii kazdy ma minimum 15cm w obwodzie i 18 dlugosci...dlatego srednia w kraju wynosi 14cm an obwod 12.5cm...to chyba logiczne nie? co za kurwa debile chodza po tym swiecie...zyciowi przegrancy mierzacy sobie fiuta...

Gość POPIROM BUHAHE
HEJ

Gość a może to..
dlaczego?..testosteron i szybsza przemiana materii..a to że mają wieksze to nie tak..poprostu na takich trafiasz, przespij się z 1000 chudych i dopiero dowiesz sie jak jest naprawde. Długość penisa jest uwarunkowana genami, byćmoże że trochę wpływa na to testosteron, podobnie jak estrogen na wielkość piersi u kobiet,

Gość a może to..
..jest takie stare powiedzenie.."dobry kogut, to chudy kogut"..i to się sprawdza..

Gość firotello
a ja mam dzisiaj walący dzień wale sobie jużchyba 6 raz

Gość a może to..
podczas walenia nie wydzielają się wszystkie hormony i tylko sie wkurzasz..zacznij cos walić realnie, będzie fajniej..tylko nie przeleć wiewiórki :)

Gość firotello
ale ja to uwielbiam

Gość a może to..
wiewiórki :) ?

nie powiedziałbym... ja mam 16 lat ważę jakieś 79kg i mam ok 20-21cm

Gość geny...
Jezu.... Trafiłas pare razy na chudego z dużym ale to wcale nie oznacza że chudzi mają duże wręcz przeciwnie według mnie chudzi maja o wiele mniejsze penisy od tych masywnych facetów czysta logika duży człowiek duży fiut mały człowiek mały fiut

Gość gość
Ja nie jestem zbytnio zbudowany ani chudy ale mam penisa 16.5 dł. i 11.5 cm obwodu.

Gość hujogrom
Moja waga = 74kg.... zwrost =189cm....sylwetka = chuda ale symetrycznie umiesniona.....rozmiary chuja ..dlugosc podczas erekcji =29.5 cm....obwod = 15 cm okolo..lekko zgienty w dul ..dobrze masuje lachotke kobiecom oraz scianki cipodzury.....moja scromna sugestja dla zainteresowanych to dobra czysta dieta..silownia..zero alkocholu..zero tytoniu..I odpowiedni odpoczynek na produkcje testosteronu.. (mam 42 lata)... pozdrawiam mlodsze lecz zagubione pokolenie.....dobranoc

Gość gość
A ja bym chciała takiego dużego penisa !Takiego żeby w dłoni się nie mieścił.

Gość gość
Chudy a duźy penis daj rade jak walic całąnoc

Gość gość
mają lepiej rozwinięte mięśnie (mniej tłuszczu więcej mięśni) kegla a one są bardzo ważne dla odpowiedniej erekcji.

Gość gość
chudzi mają ciemne okulary zamaist oczuf i dlatego im się wydaje ze mają duże ptaki nawet dwa jeden do sikania a drugi do tylka ogolnie nic wiecej w sobie nie mają mają jazn niedmuchaną ;-)

Gość gość
To zludzenie optyczne. Kiedy jestes chudy, to nawet zapalka wyglada jap pala wieloryba :(

Gość pr636

Mam 177 cm, masę ok 64-65 kg a mój penis w wieku 14 lat miał ponad 18 cm długości. Średnicy nie mierzyłem. Nie wiem ile jest teraz i do jakiego wieku penis rośnie, ale w następnych latach zawsze słyszałem, że "jestem duży" a każda z partnerek miała mniejsze lub większe odniesienie.