Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazyna71

moja 15-letnia corka jest w ciazy- co robic???

Polecane posty

Gość Grazyna71

dzis dowiedzialam sie, ze moja corka jest w ciazy i zupelnie nie wiem jak mam reagowac na ta sytuacje, dwa lata temu rozwiodlam sie z mezem i Kamila zamieszkala z nim (sama chciala zostac z ojcem), a teraz okazuje sie, ze w tak mlodym wieku zostanie mama, chcialabym w tej sytuacji byc przy niej, by zamieszkala u mnie, ale byly maz uwarza, ze nie ma takiej potrzeby co robic???

Gość hehehe nocna prowokacja
:P

Ja podejrzewam siostre. Zawsze mi sie zwierzala, a teraz sie denerwuje za kazde pytanie. Ma i inne objawy. Boje sie powiedziec mamie. Ja jestem dorosla, staralam sie ja "kryc" ale ona nie pozwala mi sobie pomoc. Mam nadzieje, ze jej slowa "nie spalam z nikim" sa prawda. Porozmawiaj z corką...

Gość eyfef
Porozmawiaj z nią o tym. Masz argument w ręku- ojciec nie dopilnował jej, nie zajął się, przez co zaszła przedwcześnie w ciążę, co oznacza że sobie z nią nie radzi....

Gość Icek Warszawski
Jak to co? Jeśli ojcem jest pewien sławny reżyser, to niech urodzi i potem ściąga z faceta astronomiczne alimenty. Jeśli jakiś Mietek bez pracy i na utrzymaniu rodziców, może lepsza dla wszystkich będzie skrobanka :classic_cool: