Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takitam facet29

!!do kobiet- POTRZEBUJE RADY!!

Polecane posty

Gość takitam facet29

ŁaŁ!!! moja dziewczyna z ktora jestem juz rowny rok powiedziala mi wczoraj cos w stylu: "kocham cie , jestes pierwszym facetem w moim zyciu ktoremu to mowie i chcialabym zeby tak juz zostalo. nigdy nie bylo mi w zyciu tak dobrze i z nikim nie czulam sie taka bezpieczna " zamurowalo mnie, bo ona do wylewnych nie nalezy i to pierwsze "kocham" jakie od niej uslyszalem, nie jest z tych romantycznych bo twierdzi ze dopoki jest dobrze-jest dobrze i nie trzeba dorabiac do tego ideologii. myslicie ze powie TAK jesli poprosze ja o reke? bo w sumie juz od jakiegos czasu o tym mysle tylko nie wiem czy rok to nie za krotko- ona jest dla mnie ciagle orzechem do zgryzienia...dzieki za wszystkie opinie

Gość czasem rok to
malo, czasem w sam... zalezy w jaki sposob ten rok ze soba spedziliscie... choc czasem ludzie po 30latach malzenstwa potrafia siebie zaskoczyc niekoniecznie milo... Z drugiej strony to, ze ona powiedziala, ze Cie kocha, nie znaczy, ze bedzie chciala od razu wychodzic za maz. Ile ona ma lat?

Gość takitam facet29
ja 29lat ona 26

Gość adfas
zalezy na jakim etapie jest wasza znajomosc, jesli znacie swoich rodzicow i was polubili, akceptuja i jesli ona powiedziala ze kocha to mozesz sprobowac ;) a rok to nie jest malo czasu moj tato oswiadczyl sie mamie po 3miesiacach ;) takze jesli czujesz ze to jest ta to działaj :)

A moim zdaniem to jak ona nie należy do wylewnych, to może się przestraszyć. Na pewno trudno jej przyszło powiedzieć to kocham, a Ty od razu z grubej rury... Ja bym poczekała z pół roku jeszcze, żeby to nie było tak, że ona mówi kocham, a Ty od razu, no to się pobierzmy. :) Skoro, jak sam napisałeś, nie chciała do tego waszego związku dorabiać ideologii, bo uważała, że jest dobrze, to może nawet spanikować i powiedzieć nie...

Gość ja mam zielonne
zależy od kobiety:) jak lubi romanse, historie miłosne i powedziała, że kocha..to może byc na tak jak powiesz pobierzmy się:)

Gość takitam facet29
Jem kupe

Gość sasanka007
A oświadczaj się:) Szczęście trzeba rozmnażać!!!;D Jeśli czujesz, że to ta "jedyna" poczekaj jeszcze troszkę i do dzieła:) ! rok powiadasz, ale jak się zaręczycie to do ślubu jeszcze z rok upłynie. A wszystko się jeszcze może zdarzyć:)