Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka Pineska

Pytanie do dziewczyn którym ODESZŁY WODY !!

Polecane posty

Gość Agnieszka Pineska

Jeśli i mnie to spotka, bo niebawem rodzę to jak to się odbywa? Nagle wylatuje ze mnie pół litra/litr na podłogę (jak na filmach?) :D Opiszcie dokładnie. Jeśli będę gdzieś na ulicy hmmm to będzie ciekawe doświadczenie

mi odeszły na leżąco, widocznie dzieciątko się przesunęło i wody odeszły, poleciało ciurkiem jak z kranu, i sączyły się do samego porodu, mi jakieś 12godzin

Gość różnie odchodzą
czasami "chlusną" naraz innym (jak mi) sączą się po troszkę(potrzebna jest wtedy wkładka lub podpaska).

No a ja mam np od początku ciąży dużo wodnistego śluzu. Więc skąd mogę wiedzieć czy teraz to dalej śluz czy wody? Czytałam o specjalnych wkładkach, które to wykrywają, ale cena mnie przeraziła...

ze mnie pomału wyciekały . a jak sie śmiałam to szybciej. ;) chodziłam po domu zbierałam rzeczy maż za mną z mopem a mnie to tak śmieszyło. że jeszcze więcej zaczynało lecieć . odeszły mi wody jak siedziałam z mężem przy kompie i słuchaliśmy kołysanek dla synka

Gość czasami trzeba............
dla mnie wody odeszly tak jak ty to ujelas "jak w filmie" wstalam z lozka i chlusnelo ze mnie i jak jechalam do szpitala to caly czas mi wody odchodzily i szlam mokra jak kaczor na izbe przyjec:O:O

Gość mnie chlusnelo na lozku
szpitalnym z 5 litrow jednoczesnie a potem lecialo powoli jak z kranu jeszcze z pol godziny

Gość czasami trzeba............
podpaska?? minuta i cala mokra....ja mialam wrazenie ze robie siusiu i nie moglam tego powstrzymac:P:P

mnie odeszły jak jechaliśmy po łóżeczko dla małego :D u mnie było tak,że leciało ciurkiem małym i wydawało mi się że mam tego z 2 litry :P sączyło się i sączyło,w niektórych momentach wyglądało jakbym sikała :P hehe śmiałam się sama z siebie :) długo mi się sączyły,jak miałam max rozwarcie jeszcze coś wyplywało