Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

Co zabieracie ze sobą do kibla by się nie nudzić

Polecane posty

macie jakieś swoje stałe akcesoria w zależności od tego co w tym kibelku robicie?:) tak sie własnie zastanawiam....:D:D:P

mam stałą literaturę kiblową (od lat czytam wiekopomne dzieła Katarzyny Grocholi) albo Focusy, NG. Powinnam zacząć czytać Życie na gorąco. Czuję, ze mój udzialw TzG sie oddala. Juz nie mam sily na sluchanie tego radiowego gównienka :( (Celine Dione - I'm alive :( )

Gość vera w kiszonych ogórkach
;)

prosze się się nie rozdrabniać tylko skupić na kupie i rzetelnie udzielać odpowiedzi:P no chyba że chcecie mi powiedzieć że siusiacie i kupkacie w obecności partnera....:P a tez mykam,......papa:)

Gość jkhuykbhk
ja zawsze biore laptopa na kibiel i siedze na necie

gazetke albo ksiazke. Czasem jak mi przynosza do domu ulotki z marketu,to tez zabieram,i zastanawiam sie wtedy,co trzeba kupic:)

Gość fjfkkdkdmdmdm
Ja tylko jak się kąpie to włączam sobie radio (mam radio wbudowane w wannie) ale jak biorę tylko prysznic to nie włączam bo prysznic zazwyczaj trwa 5-10 min i nie zdążę się zanudzić :) Co do spraw posiedzeniowych to też niczego nie zabieram bo nie siedzę na kiblu długo :p

Gość powieliłam geny
do kupy to nic

Gość to zależy...
mam sudoku w komórce i przeważnie wystarcza :)

ostatnio siedząc na kibelku dzwoniłam do dziecka by mi doniósł papier.......szczęście że miałam komę przy sobie:) ps....zapomniałam wcześniej skontrolować stan:O....i masz babo placek...:P

Gość Predylekcja
Zawsze świeżą gazetkę i papieroska

Gość jmhnbgfvd
ile wy na tym kiblu siedzicie ze musicie cos czytac?? ja myslalam ze do kibla sie idzie jak sie chce i ja tak chodze, czyli ide, siadam, robie, wycieram, myje rece i juz, zajmuje mi to moze 3 minuty? co to za przyjemnosc siedziec na kiblu?

Gość Zuzanka 32
mp3 + papierosek, + czasem gazetka

nigdy nie usiade na kiblu dopóki nie bede miec czegos do czytania, najlepiej ksiazke albo gazete. w ostatecznosci obojetnie jaką. w ostatecznej ostatecznosci czytam etykiety na proszkach do prania i plynach do mycia :) ostatnio studiowalem domestosa i ze zdiwieniem odkrylem ze myje kibel, a jak sie go rozcienczy troche to mozna podloge myc lol ciekawe co jeszcze potrafi hehe

hmm..sądzę że posiedzenie zajmuje mi jakieś 20-30 min...i faktycznie...jak nie mam gazety czy kompa to wyszukuję jakiś proszek do prania i rzetelnie studiuję jego skład chemiczny

Gość Czarna Zorka
Dobry dymek, ewentualnie SUDOKU.................

Gość klinikazdrowegosrania
zacznijcie żreć więcej owoców i warzyw, kupę zrobicie szybko i bez rekwizytów