Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklopotana

Nie wiem co robic ...;/

Polecane posty

nie wiem co robic... zamierzalam sciac wlosy do ramion, tak troche poza ramiona na rowna dlugosc bo cieniowane sie wykrecaja i sianowate sa koncowki, i pofarbowac na czarno, zeby zobaczyc jak mi bedzie, tak na probe szamponetka... wlosow nie scinalam od tamtego wrzesnia, czyli mam z przodu za ramiona, z tylu sporo dluzsze, cos do paska od stanika, nawet za... koloru braz bo farbuja szamponetkami. i teraz mam dylemat, czy scinac tak jak mialam w planie, czy czekac zeby jeszcze urosly dluuugie... zawsze chcialam miec dlugie, a jak juz teraz mam spore, to troche szkoda scinac duzo, bo juz nie wiele brakuje zebym miala dlugie.... i ostatnio spodobalo mi sie krecic wlosy.. czy to lokowka czy na walkach... a jakbym miala jeszcze dluze to by to przepieknie wygladalao, takie fale... wiec szkoda mi scinac, a z 2 strony chcialabym zeby odzyly troche po takim duzym cieciu a nie samych koncoweczek jak do tej pory... hmmm bo jak zetne to znow ze 2 lata bede musiala czekac na dugie wlosy ale wtedy bede juz za stara na dugie wlosy i nie bedzie to do mnie pasowalo.. juz mam 21 lat wiec chyba nie zetne jeszczze teraz ... a jedynie pofarbuje na czarno i bede krecic te dlugie fale... a za rok zetne :D

Gość jesli są zniszczone to zetnij
bo długie i zniszczone włosy nie wyglądają ładnie. O włosy trzeba dbać. Co do koloru rób jak uważasz, ale mnie osobiście czarny kolor sie nie podoba bardzo, choć kiedyś chciałam miec czarne :p

Gość Medeline
A skąd my mamy wiedzieć czy ci pasują krótkie czy długie?:) MI się czarnefarbowane włosy nie podobają, jeśli nie są naturalne najczęściej postarzają okropnie. Lepiej mieć zadbane włosy w naturalnym kolorze.

tez mi sie zawsze nie popobal, jak ktos nazywal mnie brunetka to wpadalam w furie bo przeciez jestem SZATYNKA !!! :D heheh a teraz z ciekawosci bym sprawdzila... i tak sie zmyje... jestem dobrze opalona wiec czarny mi pasuje, bo np jak chda takie na sile ufarbowany na czarno blady laski EMO to niefajne to wyglada ... chyba sprobuje ale nie zetne narazie ;p

Gość Medeline
Wcale nie powiedziane, że bladym osobom nie pasuje czarny! Co ty za głupoty gadasz... Ile bladziutkich osób ma czarne włosy!!!! Rozejrzyj się!

no ja na braz naloze czarny, na ktrotki czas fabrowania zeby nie wyszedl za mocy tylko taki czarno brazowy... zobaczymy jak bedzie.. tylko musze kupic sobie kurtke jakas jasniejsza bo na czarnej skorzance nie bedzie widac moich ciemnych lokow :p

czytasz co ja pisze ?? ze nie pasuje to tym na sile farbujacym sie na czarno, emo itd. jesli ktos jest blady i ma naturalne czarne to mu to pasuje. osobiscie znam taka dziewczynie jest bladziutka i ma dlugie czarne wlosy naturalnie i przepieknie wyglada w nich

Gość Medeline
Hm, ale skąd wniosek, że przy farbowaniu pasuje tylko opalonym?:) Na pewno się z tym nie zgodzę. Przy ciemnej opaleniznie można łatwo uzyskać wygląd ala Jolanta Rutowicz. :)

do wygladu ala jola rytowicz trzeba sie tez jak ona ubierac i mniec taki ryj jak ona :D hehehe ja tam sie styluje na megan fox. nie to zebym ja nasladowala na kazdym kroku itd. ale ona jest dla mnie wzorem i idealem piekna... mmm i tez ma takie loki ciemne jak mi sie podobaja... ahhh

i znowu nie czytasz dokladnie tego co pisze. czy napisalam ze TYLKO opalonym pasuje ? nie. napisalam ze naladniej to wyglada, ale napisalm tez ze niektorym tez pasuje do jasnej karnacji... rozne to bywa