Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbronna niewiasta

Mój mąż nie lubi mojego dziecka z poprzedniego związku!

Polecane posty

Gość pracuję w szkole
brawo matylda ,nie ma słow na nią ,Ty z kochankiem się rozstaniesz ,a tu mowa o traumie dla dziecka

moja babcia została z 3 małych dzieci na gospodarce. Jej też trafił się taki lovelas, co powiedział, żeby starszą dwójkę oddać do domu dziecka, bo on ich nie chce, niech zostanie tylko najmłodszy syn. Sama kobieta, na gospodarce, bez pomocy, z 3 małych dzieci powiedziała panu, że ma spierdalać. ale ONA KOCHAŁA SWOJE DZIECI i one były dla niej najważniejsze!!!

Gość spokospokospokoo szmataaaa
ej o takich kurwach i dzieki takim kurwom istnieja programy typu UWAGA..gdzie pokazuja zachowania patologiczne.....a syn ma juz 9 lat wiec robi dobra mine do zlej gry...kiedys jak bedziesz stara to ci nawet reki nie poda.....szkoda ze wybralas penisa, zamiast milosci maciezynskiej...mam nadzieje ze choc cie wypierdolic kochany wspanialy ojciec potrafi... zeeenada!!a jakbyscie w bloku mieszkali a ne w domu...to co syna by wypierdolil za drzwi...zreszta wiesniaczko od poczatku wsydzilas sie ze masz syna...trzebabylo usunac a nie wstydzic sie i izlowac od dziecka do koncy zycia... komu sie ma wyplakac w trudnych chwilach??spierdolilas mu dziecinstwo a teraz marnujesz mu psyche... mam nadzieje ze zajma sie toba odpowiednie sluzby....

Gość pracuję w szkole
jak się do niego siostry odnoszą?????????

Nie powinnaś nazywać się matką tego chłopca, bo nie zasługujesz na to miano. Jesteś samolubna i nie wiesz jak wielką krzywdę wyrządasz swojemu dziecku! Co? Prosił się na świat? Jest gorszy od Twoich córek?? Skoro wybrałaś kolesia, który ma w dupie Twoje dziecko (Twój syn, Twoja krew!), a Ty się na to godzisz, to jesteś beznadziejna... Nawet mi Ciebie nie szkoda. Zależy Ci na kasie swojego męża? Jest dobrym mężem dla Ciebie i ojcem dla Waszych córek... a syn niech żyje w przekonaniu, że jest gorszy, tak?? Nie zdajesz sobie sprawy jaki to ma wpływ na jego psychikę! Mój kolega miał tak samo i dziś z matką jest powiedzmy na "dzień dobry". Żal, żal, żal... Powinni pozbawić Cię praw do syna!!!

Gość ale patologia ja pierdziu
pozniej bedzie tak z tym chlopcem jak z moim bylym facetem:-O nawet nie zauwazysz jak zacznie cpac:-( moj byly chlopak nie dosc ze stracil ojca to go matka odsunela do piwnicy. A jak nie chcial jesc to sobie tlumaczyla ze on po prostu jesc nie chce.I nikt mi nie powie ze czlowiek w wieku 13 lat jest sam sobie winny lub z glupoty cpa :-O zaczal cpac bo byl sam jak palec i bal sie mausi i nowemu facecie przeszkadzac :-( trzeba sobie tylko wyobrazic jak sie takie dziecko moze czuc:-( tragedia :-( oczywiscie ze twoj synek sie usmiecha bo wiadomo dzieci kochaja rodzicow bezwarunkowo :-(

Gość dorotapiele
KOBIETO PO PIERWSZE TWOJ MAZ NIE WIEDZIAL WCZESNIEJ ZE MASZ DZIECKO?????JA MAM DWOJE JESTEM PO ROZWODZIE I SPOTYKALAM SIE Z FACETEM KTORY NIE POTRAFIL ZAAKCEPTOWAC MOICH DZIECI WIEC MU POWIEDZIALAM ZEBY SIE BUJAL WIEC WOLE BYC SAMA Z DZIECMI NIZ Z JAKIMS F..........BO JAK FACET KOCHA KOBIETE KTORA MA DZIECI TO MUSI JECHODZIAZ ZAAKCEPTOWAC NIE MOWIE KOCHAC A JAK NIE POTRAFI TO NIECH SPADA.WIESZ WSPOLCZUJE TWOJEMU SYNOWI TAK SIE NIE ROBI ZADEN FACET NA SWIECIE NIE JEST WART TEGO ZEBY PORZUCIC DZIECKO OPAMIETAJ SIE

Gość bezbronna niewiasta
Tylko potrafi sie wyzywac od kurew, szmat itp. Jak się odnosi do tego moja rodzina, o swojej rodzinie(ojcu, braciach) pisałam już że nie podoba im się ta sytuacja, są wściekli na mnie i przeszło im na myśl żebym zrzekła się praw rodzicielskich a oni zajęli by się moim dzieckiem ale jednak nie potrafie tego zrobic. Co do córek to one wiedzą że to jest ich brat, nie rozumieją jeszcze dokładnie o co tu chodzi ale wmawiane mają że piętro niżej jest ich braciszek bo tam jest jego miejsce.

Gość kakaportosamol
MÓWISZ ŻE JEST JUŻ ZA PÓŹNO NA NAPRAWIENIE BŁĘDÓW ! A JA CI MÓWIĘ ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOŻESZ WYPIERDOLIĆ MĘŻUSIA NA BRUK - TWOI BRACIA I OJCIEC MOGĄ CI POMÓC, MASZ OPARCIE KOBIETO I WIELE MOŻLIWOŚCI . CO TO ZA CZŁOWIEK Z TWOJEGO MĘŻA KTÓRY STAWIA TAKIE CHORE WARUNKI?? TO JEST GÓWNO NIE FACET A TY ZDECYDUJ CZY JESTEŚ JEGO WARTA!!

Gość eryk030223
a gdzie jest ojciec tego syna? niech On sie zajmie wychowaniem i juz

straszna jesteś kobieto. ułożyłaś sobie życie kosztem niewinnego dziecka.

Gość pracuję w szkole
tam jest jego miejsce NO COMENT

i jak schodzisz do syna 3 razy w tyg..to na ile:)....ej no kurde..o czym rozmawiasz z nim wtedy o pogodzie:)....heheheheeee......kurde ze takie baby istnieja...niemyslalas o sterylizacji...ej a jak se wsioro..kolejnego lowelasa znajdziesz i tez dziecka niezaakceptuje....to oddasz mlode tez na pieterko..bo sie nowemu kutasowi niespodobaja....

DZIEEEEWCZYNY TRZYMAJCIE KURWAAAAAAA "bo tam jest jego miejsce":::::JA PIERDOLE A CO TO JEST PIES??????????????????????????????? ty sie kurwa zrzeknij praw rodzicielskich szmato albo zeby ci dziecko zabrali !!!!! mozesz mi dac synka ja go pokocham sie nim zaopiekuje tak jak sie kocha i opiekuje takimi malymi niewinnymi dziecmi. to musi byc prowkacja :-O

Gość kakaportosamol
BEZBRONNA NIEWIASTA BO TYLKO TAKIE EPITETY TOBIE PASUJĄ I ZDAJ SOBIE SPRAWĘ Z TEGO KOBIETO ŻE DLA WSZYSTKICH LUDZI JESTEŚ TYLKO GŁUPIĄ PIZDĄ SKACZĄCĄ WOKÓJ JAŚNIE PANA KOSZTEM WŁASNEGO DZIECKA!! CZY TO JEST NORMALNE??? STASTANÓW SIĘ W KOŃCU! CAŁY ŚWIAT MASZ PRECIWKO SOBIE!!!

Gość dorotapiele
JA NIE WIERZE W TO CO CZYTAM MASAKRA TAKIM JAK TY POWINNO SIE ZABIERAC DZIECI I MYSLE ZE ZA BARDZO BYS SIE NIE PRZEJELA A TO ZE TWOJ MAZ ZARABIA WIECEJ NO I??????A TO ZE TWOJE DZIECKO CIERPI NIE JEST WARTE RZADNYCH PIENIEDZY KOBIETO

Gość kakaportosamol
TO JEST PO PROSTU DRAMAT CO TO SIĘ DZIEJE Z TYMI LUDŹMI!!! MOŻE TO PROWOKACJA BO JAK MOŻNA BYĆ TAKĄ TĘPĄ ŚCIERĄ!!!??? W GŁOWIE SIĘ TO NIE MIEŚCI!!!!

Gość pracuję w szkole
chyba powinniśmy przestać do niej pisać bo taki ktoś nie jest wart by mu tłumaczyć,myśli portfelem i p-dą zamiast mózgu kobieto pożałujesz w przyszłości -tyle na temat!zawrzała mi krew po zdaniu bo tam jest jego miejsce,kurde żeby chociaż mówić bo tam ma pokój ,zabawki,e już idę bo mnie zalewa

bys byla moja matka to bym cie na starosc odstawila pietro nizej i bym przychodzila 3 razy w tygodniu do ciebie aby ci z USMIECHEM przypomniec gdzie jest twoje miejsce szmato !!! jakby twoj synek tam na dole tylko spal to jeszcze bym zrozumiala ze miejsca brak ale dziecko powinno sie wychowywac przy matce i rodzenstwie pizdo jebana !!!!!!!

Gość ale czego wy chcecie od niej
szkoda tylko syna :( bardzooo mu wspolczuje niech wyrosnie na porzadnego czlowieka a na nia niech splunie , a zycze autorce niech corczeki beda wyrodne a maz znajdzie sobie kochanice i cie wypierdoli na bruk zbity jak psa zycze ci tego z calego serca 🖐️ Czego sie mozna po tobie spodziewac ? twoja matka to kurwa i szmata ty wiec tez nia jestes w koncu nie daleko jablko od jabloni spada pizdo :) tak jestes kurwa i pizda nienazywaj sie matka bo jestes taka jak swoja czyli choooj warta zycze najgorszego :)

Gość ghgdxfeyuuuuuuuuuuuuui
Popłakałam się Ze też takie idiotki żyją na świecie. Tak się składa,że ja byłam gorszym dzieckiem,a teraz jestem alkoholiczką. Zastanów się co robisz. Więcej nie powiem.

Gość bezbronna niewiasta
Tamten mężczyzna, mój pierwszy mężczyna z którym mam syna też mnie zostawił. W pewnym sensie spłacił mnie bym dała mu spokój i też powiedział mi że nie chce tego dziecka bo ma już rodzine. Więc zostałam skazana na to by mieszkac przy swojej rodzinie, sama z małym dzieckiem. A później gdy poznałam swojego męża myślałam że nareszcie zaczęło mi się układac a teraz??? gdybym wyrzuciła męża znowu zostałabym skazana na swoją rodzine. Narazie postaram sobie to w spokoju przemyślec.

a jak mamy sie do ciebie zwracac....MATKO POLKO.......daj tel. namierzymy cie i poinformujemy o psychicznym znecaniu sie nad dzieckiem.....boze co to dziecko musi sobie myslec..... nikt tu nie ukoi twoich wyrzutow sumienia... wystaw dzis mezowi niech cie wypierdoli w dupe...i niech boli...tak jak serduszko boli twoje biedne dziecko.... tak tez robil w austrii fritz..prawie...wstyd..wstyd..wstyd

Powiem tylko tyle że nie powinnas wogóle miec dzieci. Brak mi słów na okreslenie ciebie. Jak tak mozna traktowac własne dziecko ?? Sama mam dziecko z pierwszego małżeństwa (mąż zmarł ) wyszłam ponownie za maz i mam z obecym męzem drugie dziecko i nie wyorażam sobie żeby on nie tolerował mojej córki z pierwszego małżeństwa. Od razu kopła bym go w d..pe. Mimo że to nie jest jego córka dba razem ze mna o nią i razem myslimy o jej przyszłości. Moja córka ma 16 lat , a gdy wychodziłam ponownie za maz miała 13 wiec też nie była juz małym dzieckiem. Ale obecny maz mi powiedział że on wie że mam dziecko i będzie je kochał tak jak swoje. Ze będzie o nia dbał jak o swoja. I tak tez robi. Nie rozumie cię!!!!!!! Normalnie brak mi słów aby cię ocenic . Wyobrazam sobie tylko jak musi się czuc twoje dziecko. Napewno cie znienawidzi jeżeli juz nienawidzi.

Gość matyldaxxx
wypierdol męża i zabierz syna wyrodna matko....

Gość ty bezbronnnaaaaaaa
TY SIE BOISZ ZOSTAC SAMA?????????A DZIECKO SKAZANE NA SAMOTNOSC???????

Gość o68o68oi
Nie chce mis ie w to wierzyc.Jeżeli to prawda to ty autorko jestes gówno warta kobieta,matka.A twoj maz to idiota,bo przeciez nod zawsze wiedział,ze masz dziecko z poprzedniego zwiazku. Jestescie siebie warci . Kiedys na was,szczegolnie na tobie los sie zemsci.Syn ci odpłaci pieknym za nadobne.No i corki tez moga cie potraktowac po chammsku w przyszłosci,mimo,ze otaczasz je teraz miłosci,ale na epwno bedą miały żal,ze ich brata w taki sposob potraktowaliscie,szczegolnie ty wyrodna matko.

Gość kakaportosamol
KASAKASAKASAKASAKASAKAS KASA KASA KASA KASA JEST NATWAŻNIEJSZA POTEM DOBRE RŻNIĘCIE MĘŻUSIA - KUTASA A NA SZARYM MOŃCU DZIECI - BO WŁĄŚNIE TAKIMI KRYTERIAMI KIERUJE SIĘ W ŻYCIU BEZBRONNA NIEWIASTA, MYŚLĄCA TYLKO I WYŁĄCZNIE O WŁASNEJ DUPIE. NIE JESTEŚ BEZBRONNĄ NIEWIASTĄ TYLKO JAKĄŚ TĘPĄ ^%^$%^$%^$% CAŁKOWICIE POZBAWIONĄ RUZUMU I LUDZKICH ZASAD MORALNYCH!!

Biedne, porzucone dziecko... "Tam jest jego miejsce", widać ile on dla Ciebie znaczy. Masakra... I siostry też kiedyś będą go postrzegać jako gorszego, zobaczysz. One mają rodziców i wszystko, a on nie ma nic, nawet poczucia bezpieczeństwa... Nie da się tego nie komentować, bo aż się we mnie gotuje jak to czytam... Jak już pisałam nie zasługujesz na miano jego matki!