Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

Wasze rady

Polecane posty

Taki chłopak ciągle opisze do mnie smsy. Każdego dnia prawie wyjątek jak coś nie napisze. Zaczyna mnie to denerwować bo nie mam ochoty do niego pisać bo nawet nie mam co. Już 3 raz próbuje mnie gdzieś zaciągnąć na dyskotekę czy do jakiegoś baru bo uważa że chce mnie poznać a ja nie chcę. Jak mu powiedzieć że nie chcę się z nim spotkać tak żeby go nie urazić?

Gość Gienek spod Grójca
napisz mu ze masz olbrzymie wargi sromowe i 2 jądra .Ucieknie

Tak to na pewno mu nie napisze. Pytam na poważnie bo nie wiem jak mam się go pozbyć.

Gość faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacet
a co ci zależy tak napisać o wielkich wargach sromowych ? chcesz sie go pozbyc to to jest dobry sposób.

Gość No to powiedz mu że jesteś
teraz bardzo zajęta (praca? szkoła? obowiązki rodzinne?) i nie ma szans żebyś się wyrwała.

Gość bbbbbboli
nie odpisuj

Nie odpisywać to znowu głupio. Potem będę miała wyrzuty sumienia bo ja mam tak zawsze. Mam taki po prostu charakter. Pisałam mu różne wymówki żeby się z nim nie spotkać typu że nie mam czasu, że pracuję, że jadę na imieniny do ciotki a potem na kolejna sobotę znów to samo. Napisałam że nie jadę bo na dyskotekę tej jest brzydko. A wczoraj już 3 raz to samo. Nie wiedziałam jak się wykręcić to napisałam że idę spać.