Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatusze.popo

Co byście zrobili gdyby...

Polecane posty

Gość Kwiatusze.popo

byscie były w takiej sytuacji,że jestescie w związku 4 lata a od 4 miesięcy w narzeczenstwie juz.... a sytuacja dotyczy tego ze 4 lata temu oprocz mojego narzeczonego poznałam w szkole chłopaka .. zawsze go traktowałam jak kolege nic poza tym .. od czasu do czasu wyskoczylismy sobie gdzies sami na piwko czy na spacer ale nic wiecej sie nie dziło...jakis czas temu ten chłopak oznajmił mi ze jest we mnie zakochany i od tamtego nczasu pisze mi to w esach... ostatnio spotkalismy sie po 4 miesiacach jakos znowu na piwku na nastepnego dnia znowu sie spotkalismy na spacer moze sie zdziwicie czemu wychodze z nim ale odrazu odpowiem ze ja go po prostu lubie...teraz on mi wypisuje ze mnie kocha ze teskni za mna ze chcialby byc ze mna itd....ehh

Gość Kwiatusze.popo
hmmm ????

Gość nowa na forum
moim zdaniem jesteś egoistką. jeśli go naprawdę lubisz, nie spotykaj się z nim już, bo on może to mylnie odczytac..

Gość Kwiatusze.popo
tez sie wlasnie nad tym zastanawiam .. no ale znowu pewnie za jakis czas bo on nie mieszka tam gdzie ja przyjedzie i bedzie chcial sie spotkac i mi jest glupio odmowic ... nie wiem sama juz

Gość gdsfdsafgdasg
i co nikt wiecej nic nie doradzi ??

Gość kwiatuszek.popo
No co ty dla mnie to wiadomo jaki wybor .. no ale co ja mam z nim zrobic bo jest mi go zal w pewnym sensie tez

Gość iksowa
nie ma co wybierac, przestan mu mieszac w glowie i juz, postaw sprawe konkretnie, masz chlopaka i juz no chyba ze wolisz na dwa fronty

Gość gsagdgdgd
chłopaka nigdy nie zradziłam i nie ma zamiaru no aloe jest mi zal tamtego tak postawic sie w jego sytuacji to musi mu byc ciezko ... kurde a myslalam ze nasze spotkania itd sa tylko na kolezanskiej stopie a jednak on sie zakochal

Gość gadsgsgaga
tak teraz sa nowe odcinki rozmow w toku moze sie zglosze :D:D hahaha xD nie no wezcie xD

Gość gagagasdsa
hmm :PD