Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . . . . .maciejka. . . . .

Chyba mam hiv....

Polecane posty

Gość napisz jakie masz objawy
tu chodzi o realną ocenę sytuacji, nie sądze aby autorka założyła ten top by wysłuchiwać fałszywego pocieszania-raczej chciała jakieś rzetelne info co to moze być i czy może mieć hiv. więc tak-może miec hiv bo ma charakterystyczne objawy. oczywiście może to być też ten tasiemiec

Gość Asceza pełna do śmierci i izo-
latka Boże, może Ja też mam hiv, 3 lata temu, przez trzy tygodnie bolaly mnie kosci, nie moglam chodzic i mialam stan podgoraczkowy przez 2 tygodnie, wyniki niczego nie wykazaly, byly wrecz idealne, Boze... igarnal mnie paralizujacy strach i wez tu idz zrob test, przewrazenie

pojde juz w poniedzialek i zrobie ten test :( powiem chlopakowi zeby tez zrobil, pojde i mu pomoge bo on nie bardzo mowi po polsku (jest kamerunskim, czarnoskorym studentem z Afryki, jego krewnym bym Simon Mol )

głupi podszyw. obyc Ty nigdy podszywaczu nie miał takich obaw

Gość kot z lasu
do powiedz jakie masz objawy sama napisałaś ze jestes panikara wiec gdybys miała troche oleju w głowie nie oddzywałabys sie do autorki bo takie osoby jak ty narobia wiecej szkody niz pożytku

ja regularnie robie sobie testy na hiv bo moja praca tego wymaga, pracuje na drodze krajowej nr 17, ale nie powiem wam jak

i zaczynają sie głupie podszywy więc koniec rozmowy . jestem panikarą i dlatego dużo wiem na tematy różnych chorób . gdyby napisała że ma katar i boli ją noga to bym jej tak nie napisała logiczne chyba?:O ale jeśli klientka wymienia takie objawy i podejrzewa u siebie hiv (bo tez ma jakąś podstawowa wiedzę w odróżnieniu od Ciebie Koleżanko) to nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić słuszność jej obaw bo to faktycznie moze byc to. niech idzie na test

Poczytalam sobie o pasozytach i faktycznie objawy identyczne jak te co wymienilam, mam nadzieje ze to jednak ten tasiemiec czy inne paskudztwo a nie cos gorszego.

Gość Popel
jakie są objawy hiv ?

MOIM ZDANIEM OBOJE MACIE MONONUKLEOZE - nie poszliście do lekarze, nie leczyliscie jej i teraz dodtakowo doszedł do tego zespół chronicznego zmęczenia jeśli wiesz, że twój facet "święty nie był" to dlaczego nie stosujecie prezerwatywy i nie zrobicie badań. badania są anonimowe. żal mi takich ludzi , tak nieodpowiedzialnych.

hiv nie daje tak szybko objawów po zarażeniu . a już takie same objawy w takim samym czasie u dwóch osób . paradoks .

Gość jakie lekarstwo?
Max Zander vel Klaun