Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

ciężki, uporczywy problem:(

Polecane posty

mam problem z którym borykam się już od dość dłuższego czasu. Ponad rok temu pierwszy raz wybrałam się do ginekologa na badania ogólne. Wykrył u mnie nadżerkę. Przepisał globulki dopochwowe, które miałam brać. Oczywiście stosowsowałam się do jego zalecen. Poskutkowalo i myslalam ze mam juz swiety spokoj, ale okazało się ze efekt był krótkotrwały. Objawy wrócily z powrotem, w dodatku pojawiły się nowe. Minał już ponad rok od tamtego czasu, lekarz się zmienił ostatnio byłam u niego i powiedziałam o swoich objawach (jest to głównie pieczenie w tamtych okolicach po oddaniu moczu, niekiedy ból przy stosunku i czasem ale nie zawsze upławy z małymi białymi plamkami). Ginekolog przepisał mi tabletki urosept doustnie i znowu te nieszczesne globulki dopochwowe.Brałam, oczywiscie na tydzien spokoj i problem znowu powrócil. Nie mam pojecia co mam robic, czy leczyc to dalej u tego samego lekarza, czy moze wybrac sie do kogos innego?Problem jest bardzo dokuczliwy i tak naprawde to już nie wiem co mi jest. Lekarz powiedział ze to cewka moczowa... Może któraś z Was miała podobny problem? Jestem bezradna...

Idź do innego .Może trzeba zrobić zabieg -np wymrażanie .

słyszałam o czymś takim, moja mama przeszła podobny zabieg przed urodzeniem mnie. Ponoć to skuteczna metoda. Ale ten ginekolog pewnie nie da mi skierowania na taki zabieg. W moich okolicach jest jeszcze kobieta ginekolog, która przyjmuje prywatnie. Wizyta u niej kosztuje 80 zł. Zastanawiam się czy się do niej wybrać...

Idź prywatnie .Powinna zrobić Ci kolposkopię a potem może zabieg.Przechodziłam go .Nie jest straszny ;)

A czy ten zabieg jest płatny? tak w ogole dzieki za rade:) tak tez zrobie. Chce juz miec z tym dziadostwem swiety spokoj...